Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

ROA

Următoarele evenimente cu ROA

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ROA

Ce trupe poți asculta gratis la Creative Fest 2019 - Vezi programul concertelor

Creative Fest, festivalul de artă și cultură urbană, revine în 2019 cu o nouă ediție ce va avea loc la Romexpo în perioada 26-28 iulie. Află ce trupe vor urca pe scenă și care este programul complet.

Videoclip ROA Direct din Spatiu

ROA (Rise of Artificial) - Direct Din Spaţiu

Rise of Artificial s-a întors la timp pentru ultimele festivaluri ale verii, cu o piesă minimalistă, "Direct din Spaţiu". Melodia primeşte un clip psihedelic, care se axează pe cadre cu Junkyard sau UNU' intercalate cu animaţii de acum multe decenii.

Viţa de Vie cântă la Burgerfest 2017 - LINE-UP COMPLET

Viţa de Vie este cap de afiș la Burgerfest 2017. În cadrul festivalului vor concerta și alte nume îndrăgite ale muzicii alternative românești, precum byron, ROA, ZOB și Grimus. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 - 21 mai, în București.

ROA - CINE VISA

ROA - Cine visa

ROA a lansat videoclipul noului single ”Cine visa”. Piesa a avut premiera în cadrul unui concert desfășurat recent în club Fabrica.

ROA - "System of Sound" (secvență videoclip)

ROA a lansat "System Of Sound" - VIDEOCLIP

ROA (Rise of Artificial) a dezvăluit videoclipul noului single "System Of Sound". Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat pe 9 noiembrie 2013 în cadrul unui concert ce va avea loc în Colectiv.

ROA

ROA a lansat noul single "Pe Pace" - LYRIC VIDEO

ROA a lansat noul single "Pe Pace", extras de pe viitorul album. Melodia este perfectă pentru plajă, mare și distracție și vine însoțită de un lyric video.

ROA și Bass Turbat concertează la B’estFest Summer Camp

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari.

ROA- D-AIA

ROA - D-AIA - VIDEOCLIP

ROA revine cu un nou clip, cel pentru piesa D-AIA.

ROA - Electronique Simpatique

ROA - Electronique Simpatique (videoclip)

ROA (Rise of Artificial) a pus online videoclipul piesei Electronique Simpatique. Acesta este cel de-al treilea clip din cariera trupei după cele pentru melodiile Ne Place şi Sonata în La... Continuare »

99% din muzica romaneasca intr-o singura melodie

99% din muzica comercială românească într-o singură melodie

Dacă ați petrecut cât de puțin timp într-unul dintre cluburile sclipicioase românești, nu se poate să nu fi observat că minute în șir se repetă același beat; un tam-tam obsesiv... Continuare »

Concurs de remixuri ROA

Concurs de remixuri Roa – Electronique Simpatique

Roa lansează o provocare sonoră pentru toți cei care vor să se facă auziți în lumea producătorilor și DJ-ilor: Concurs de remixuri pentru piesa Electronique Simpatique. Acesta se desfășoară în... Continuare »

Concert R O A

Concert R.O.A. la The Barrel British Pub!

Trupa R.O.A. (Rase of Artificial) va concerta pe 22 septembrie 2011 de la ora 21.30 în The Barrel British Pub (Str. Smârdan nr.27) din Centrul Vechi al Bucureştiului. Bogdan Popoiag... Continuare »

Yellow Fest Afis

Paraziții, ROA și Optick cântă la Yellow Fest 2011

Prima ediție a Festivalului Yellow Fest va avea loc în perioada 17-18 iunie 2011 pe o suprafață de 7000 mp în parcarea Era Shopping Park din Oradea. Din line-up-ul Festivalului... Continuare »

K-lu mixeaza la B'Estfest 2011

Dj-ii români mixează la B'Estfest!

Confirmări peste confirmări în tabăra B'Estfest. După ce Caspa, Nero și NAPT– au acceptat să mixeze în programul festivalului, e rândul DJ-ilor români să completeze lista, astfel în cele trei... Continuare »

Noi nume românești în line-up-ul B'Estfest 2011

Noi confirmări de pe plan local au venit în line-up-ul B’Estfest: ROA, Electric Brother, CTC, The Mono Jacks, Madame Hooligan și Cuantune se alătură trupelor autohtone deja confirmate la ediția... Continuare »

CLOSE
CLOSE