Urmărește-ne în Social Media

pop, rap, world music

Analogue Festival 2023

Poster eveniment Analogue Festival 2023

Analogue Festival se întoarce în 2023 pe Platoul Făget din Mioveni, pentru cea de-a doua ediție. În perioada 25-27 august, pregătește-te să evadezi în natură, pentru o experiență completă de festival.

Bilete Analogue Festival 2023

  • Abonament VIP - 529,75 lei
  • Abonament standard - 306,2 lei

Analogue Festival 2023 va aduce pe scenă artiști consacrați din țară și din străinătate pentru un weekend de evadare, cu muzică și cultură, în mijlocul naturii.

Această ediție a festivalului are pe afiș nume cu rezonanță în peisajul muzical al anului 2023, precum John Newman, Selah Sue, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Delia, Subcarpați, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

În fiecare vară, Analogue Festival oferă pentru trei zile un weekend în care cei prezenți își pot încărca bateriile, ascultând muzică live de la artiști internaționali și locali de succes, pe cele două scene instalate pe platoul Făget din Mioveni, având totodată posibilitatea de a lua parte la ateliere de creație, ridicări cu balonul cu aer cald, degustări de vinuri sau petreceri tematice.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 iunie 2023. Ref #153957

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.