Urmărește-ne în Social Media

electronica, folk, world music

Embargo Fest 2023

Poster eveniment Embargo Fest 2023

Cea de-a patra ediție Embargo Fest se va desfășura la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în perioada 9-10 iunie, și va purta motto-ul "Remember the 90s". Anul acesta, festivalul va avea trei scene și anume Mainstage, Green Stage și Electric Base, unde vor participa peste 30 de trupe și artiști.

Bilete Embargo Fest 2023

  • Abonament - 99 lei
  • Bilet pe zi - 59 lei

Scena principală va găzdui, în fiecare zi, ansamblurile de dansuri tradiționale și artiști precum Șuie Paparude, R.O.A., Canaf, Woodstock Barbie (HU), The Midnight Vortex (UK), Zbogom Brus Li (SRB) sau Lupus Dacus. Invitatul special de anul acesta va fi Dr. Motte (DE), un DJ cunoscut ca fiind fondatorul celui mai mare festival de trance din lume, Loveparade, Berlin.

Pentru a păstra tema, cea mai cunoscută trupă de muzică electronică din România, Șuie Paparude, va urca pe scena principală, vineri, 9 iunie, într-o formulă extinsă, cu mai mulți instrumentiști. Alături de aceștia, publicul îi va putea vedea sâmbătă, 10 iunie, și pe artiștii de la Rise Of Artificial - R.O.A., trupă înființată în 2010 de Bogdan Popoiag și Cezar Stănciulescu.

Cea de-a doua scenă, Green Stage, îi va aduce în fața publicului timișorean pe cei de la Țapinarii, Pandora, Zen Motherfucker, Exhumater, Ravi & Friends și Benson Joel & The Mixtapes.

La Electric Base, cea de-a treia scenă, vor performa Bogdan Puriș (Vinilorama), Dan Gerosu, Zoleevee, Bibanu’, MC Woodie, Razy, No’DJ (Live Performance) și Midiportal.

La Embargo Fest nu vor lipsi nici spectacolele de teatru, care vor prezenta atât spectacole pentru copii, cât și pentru adulți. Participanții vor putea vizita la fața locului și târgul de meșteșugari, dar și zonele cu activități sportive și de divertisment.

Uniți sub umbrela comună a multiculturalității și a diversității multietnice, Embargo Fest 2023 rămâne același festival accesibil publicului larg, care va reda atmosfera de toleranță şi mai ales melange-ul armonios de tradiții, obiceiuri şi culturi, cu care sunt obișnuiți locuitorii orașului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2023. Ref #152635

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.