Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Amon Amarth

Următoarele evenimente cu Amon Amarth

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Amon Amarth

Alternosfera I Bucovina

Metalhead Awards: Alternosfera și Bucovina sunt cele mai iubite trupe

Îi iubiți, i-ați votat, iar acum au și câștigat. Metalhead Awards 2016 a încheiat preselecțiile și a desemnat și câștigătorii celei de-a zecea gale. Alternosfera, Bucovina, Coma, Vița de Vie sunt doar câteva dintre numele care s-au remarcat și în acest an. Lista completă în articol.

Poze concert Amon Amarth la Arenele Romane pe 29 aprilie 2014

Pe 29 aprilie 2014, formația suedeză Amon Amarth a susținut un nou concert la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere au concertat trupele Hypnos și God - The Barbarian Horde.

Program și reguli acces pentru concertul Amon Amarth de la Arenele Romane

Amon Amarth va concerta pentru a doua oară în România pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Capitală. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, intitulat "Deceiver of the Gods". Află programul și regulile de acces.

Amon Amarth concertează la București în luna aprilie

Amon Amarth va concerta pentru a doua oară în România pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Capitală. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, intitulat "Deceiver of the Gods".

Fredrik Andersson (Amon Amarth) a lansat un EP împreună cu trupa This Ending

Trupa This Ending a trimis în eter EP-ul Systematic Worship. Piesele au fost înregistrate la finele lui 2011 iar acum pot fi ascultate de fani. THIS ENDING este un band din... Continuare »

Soen a lansat clipul piesei Savia

Martin Lopez (fost Opeth, Amon Amarth), Steve DiGiorgio (Sadus, Testament, Death, Ices Earth), Joel Ekelöf (Willotree) şi Kim Platbarzdis apar în primul clip al proiectului Soen. Videoclipul piesei Savia a... Continuare »

Concert Amon Amarth, 19 noiembrie 2011, Bucuresti

Atmosferă incendiară la concertul Amon Amarth (foto)

Amon Amarth, As I Lay Dying și Septicflesh sunt trupele care pe 19 noiembrie 2011 au încins atmosfera la Arenele Romane din Capitală. Cu mult înainte de începerea concertului, la... Continuare »

Amon Amarth afis

Concert Amon Amarth - acces și program!

AMON AMARTH, AS I LAY DYING și SEPTICFLESH vor concerta pe 19 noiembrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unui eveniment susţinut de Promusic Events şi revista Maximum... Continuare »

amon amarth la bucuresti

Amon Amarth concertează la București

Amon Amarth va concerta pentru prima dată în România pe 19 noiembrie 2011 la Arenele Romane din Capitală. Evenimentul este organizat de Promusic Events și se va desfăşura în cadrul... Continuare »

CLOSE
CLOSE