Urmărește-ne în Social Media

Amon Amarth - Raven's Flight

Amon Amarth a lansat un nou single de pe viitorul său album, "Raven's Flight". Piesa a sosit odată cu anunţul numelui acestui LP numit "Berserker" şi cu un videoclip pentru noul track. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"Raven's Flight" începe cu riffuri de mare putere şi un growl clasic al solistului. Videoclipul este dedicat atât piesei noi, dar serveşte şi ca trailer pentru album. Spune o poveste în care trupa este înfăţişată posedând puteri speciale şi mânuind chiar ciocanul lui Thor la un moment dat. Vedem imagini din culise, de la repetiţiile trupei, dar suntem transportaţi şi în anii 1060 pentru o bătălie medievală.

Nu lipsesc efectele speciale de la mijlocul clipului, când vedem ciocanul magic călătorind prin timp şi spaţiu şi armatele vikingilor şi celţilor înfruntându-se. Toate sunt piperate cu solo-uri cu o viteză care i-ar face şi pe Dragonforce geloşi. "Raven's Flight" este primul single extras de pe albumul "Berserker", care vine pe 3 mai prin Metal Blade Records.

În acest clip promoţional îi vedem pe Jos Barnett ca The Berserker, Erick Rowan ca Thor, Tess Kielhammer ca Demon Boss şi Shanie Rushth ca o Shield Maiden (cum sunt cele din "Vikings"). O apariţie specială o are şi vedeta din wrestling WWE Viktor, în rol de Demon Henchman. Materialul video se termină cu "to be continued", deci vom mai vedea clipuri de acest gen.

Liderul trupei Amon Amarth, Johan Hegg a declarat recent că acest release duce formaţia spre un soi de versiune 2.0. Muzicianul vede în noul LP o auto depăşire la nivel muzical şi o explorare a muzicalităţii şi a identităţii grupului.

"Berserker" are 12 piese şi iată cum arată tracklist-ul său:

1. Fafner's Gold
2. Crack The Sky
3. Mjolner, Hammer of Thor
4. Shield Wall
5. Valkyria
6. Raven's Flight
7. Ironside
8. The Berserker at Stamford Bridge
9. When Once Again We Can Set Our Sails
10. Skoll and Hăti
11. Wings of Eagles
12. Into the Dark

Hegg a vorbit recent cu Revolver, explicând conceptul noului album. Totul a pornit de la povestea finalului epocii vikingilor. Pe atunci aceştia se aflau în Anglia şi aveau câteva victorii cu triburile locale. Secretul lor era atacul pe timp de noapte. Totuşi în Bătălia de la Stamford Bridge, englezii au folosit tactica vikingilor împotriva lor luându-i prin surprindere.

Pentru a opri soldaţii, vikingii au trimis un singur războinic cu un topor pe pod. Astfel a luat naştere o veritabilă legendă a bătăliei, care a inspirat acest LP.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4