Urmărește-ne în Social Media

Tangou final

Poster eveniment Tangou final

Celebra actriță Maia Morgenstern va urca pe scenă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor, în piesa "Tangou final". Evenimentul va avea loc la Teatrul Național București pe 10 iunie 2019, de la ora 20:00.

Bilete Tangou final la TNB

  • Categoria I - 80 lei

Piesa "Tangou final", de Mario Diament prezintă o poveste de viață, povestea unei actrițe, ce a fost o mare stea în trecut. Personajele principale sunt Valeria Durand și Diego.

Ea este o actriță ce a cunoscut în tinerețe succesul, succes obținut prin multe sacrificii și compromisuri, dar de filmele ei s-au bucurat mulți spectatori. Dispare brusc din viața publică atunci când ziariștii scot la iveală lucruri mai puțin bune despre ea (abandonarea propriului copil la naștere).

El este un tânăr jurnalist care pentru a obține un interviu în exclusivitate, se folosește de toate șiretlicurile tipice meseriei, și chiar susține că a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfășoară ca un joc, pradă–vânător, ca un tango, un balans între a domina și a fi dominat.

Ceea ce pentru Diego reprezintă un subiect perfect și atrăgător pentru prima pagină din ziar, pentru Valeria reprezintă o dramă, trebuind să retrăiască momente dificile din trecut.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 aprilie 2019. Ref #123389

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.