Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Spectacolul Aniversar Vasile Muraru și Roberta Crintea la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 30 martie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Mari artiști ai scenei românești, actori, interpreţi de muzică uşoară şi populară se reunesc pe 30 martie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia unui spectacol aniversar dedicat marelui actor Vasile Muraru și interpretei de muzică populară, Roberta Crintea.

Bilete Spectacolul Aniversar Vasile Muraru și Roberta Crintea

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei

Invitații celor doi sărbătoriți sunt actorii Alexandru Arșinel, Valentina Fătu, Jean Paler și Văru’ Săndel, interpreții de muzică ușoară Raoul, Lorenna și soliștii de muzică populară (acompaniați de Orchestra Națională “Lăutarii” din Chișinău, dirijor Nicolae Botgros), Steliana Sima, Mariana Ionescu, Petrică Mâțu Stoian, Mioara Velicu, Gelu VoicuSimona Dinescu, Ion Paladi, Maria Constantin, Nicolea Datcu, Claudia Torop, Olguța Berbec, Mariana Deac, Cristina Gheorghiu, Leontin Ciucur, Florentina și Petre Giurgi.

Spectacolul va fi prezentat de Văru’ Săndel și de Oana Georgescu.

40 de ani de la debut şi tot atâţia ani de succese reprezintă cariera marelui actor Vasile Muraru, cel care și-a legat numele de Teatrul de Revistă, dar și de teatrul, filmul și de divertismentul românesc. Și tot 40 de roluri în filme aniversează îndrăgitul actor, laureat cu o mulțime de trofee și premii de interpretare pentru întreaga carieră și care, de ani de zile, alături de regretatul Nae Lăzărescu și apoi de Valentina Fătu, la fiecare sărbătoare (Paște, Crăciun, Anul Nou) se află în top-ul audiențelor televiziunilor al căror rating atinge cifre record. Absolvent al IATC (clasa professor Dem Rădulescu), timp de 30 de ani a făcut un cuplu comic de senzație alături de colegul şi prietenul său, actorul Nae Lăzărescu, iar de câțiva ani cucerește publicul spectator alături de actrița Valentina Fătu.

Roberta Crintea este şi ea sărbătorită la 20 de ani de la debutul unei cariere de succes. Interpreta originară din Gorj, o veritabilă promotoare a cântecului gorjean și bănățean, a atras atenția prin inflexiunile vocii și graiul specific unora dintre cele mai frumoase regiuni ale țării. Născută în 1975 la Târgu Jiu, Roberta a debutat în anul 2000 odată cu lansarea primului său album și a devenit apoi solistă a Ansamblului Artistic ”Doina Gorjului” din localitate. De atunci a lansat șase albume cu melodii populare din repertoriul bănățean, iar în 2015 a înregistrat alte succese cu două materiale discografice cu piese oltenești, solista fiind acompaniată de Orchestra ”Lăutarii din Chișinău”,  dirijată de Maestrul Nicolae Botgros. Varietatea și bogăția repertoriului, autenticitatea portului popular pe care îl poartă cu mândrie, stilul interpretativ, frumusețea și vocea inconfundabilă fac din Roberta Crintea un reper al tinerei generații de interpreți de muzică populară.

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE