Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Siberian Meat Grinder // Rhemorha la Rockstadt

Raportează erori Data: joi, 11 iulie 2019Ora de incepere: 20:30 Loc:
Rockstadt,
Brașov
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Siberian Meat Grinder și Rhemorha vor urca pe scena din Rockstadt pe 11 iulie 2019, de la ora 20:30

Bilete concert Siberian Meat Grinder // Rhemorha

  • Presale - 30 lei

Stilul unic și show-urile energice au făcut posibil ca Siberian Meat Grinder să cânte la cele mai importante festivaluri de muzică extremă cum ar fi Brutal Assault, With Full Force, Ressurection Fest, Groezrock, Pod Parou, Superbowl of Hardcore, Punk Rock Holiday, Fluff Fest, Resist To Exist alaturi de Terror, Sick Of It All, Nasty, Deez Nuts, Agnostic Front, Napalm Death, Power Trip, Ratos De Porao, Born From Pain, Skeletonwitch, Entombed A.D., Obituary, Sodom, Slayer și multe altele.

Trupa s-a format în 2011 de către veteranii scenei underground de hardcore-punk și rap din Rusia. Siberian Meat Grinder a câștigat repede popularitate după single-ul de debut devenit și un imn crossover thrash "Hail To The Tzar", urmat de două mini-albume "Hail To The Tzar" (2012) și "Versus The World" (2013). Amândouă materialele au fost lansate ca un singur album pe CD și vinyl, în 2015.

Un rol distinct în succesul trupei l-au jucat numeroasele videoclipuri lansate și produse de trupă, care arată lumea Siberian Meat Grinder: mosh-pit-uri gigante, stagedive, trenuri acoperite cu graffiti, figuri neomenești cu măști de urs, motocicliști, găști mistice de skateboarding și ritualuri criptice în păduri.
În prezent Siberian Meat Grinder înregistrează un nou album și se pregătește pentru noi turnee.

Rhemorha sunt veterani ai undergroundului din Siberia pe linie de groove metal. Înființată în 2007, trupa a cucerit repede scena locală cu EP-ul de debut "Rhemorha", urmat de un album full length în 2009, intitulat "I".

Rhemorha a împărțit scena cu nume ca Soulfly, As I Lay Dying, All Shall Perish, Soilwork și alții. În vara anului 2010 trupa a participat la festivalul Masters Of Rock din Vizovice (Cehia). Încurajați de feed-back-ul pozitiv, Rhemorha se întoarce în Rusia pentru un turneu cu Sepultura și să deschidă câteva concerte cu Korn, Scorpions și Papa Roach. Următorii doi ani trupa a lucrat la cel de-al doilea album, apoi a luat o pauză de 3 ani din motive personale.

În iulie 2018 trupa se reîntoarce în Europa pentru mai mai multe festivaluri și concerte de deschidere pentru Judas Priest și Soulfly. Pe 24 decembrie 2018, trupa a lansat cel de-al doilea album - "Natural Born Groove", un material de metal oldschool pe care se găsesc colaborări cu Andreas Kisser (Sepultura) și Logan Mader (ex. Machine Head, Soulfly).

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE