Urmărește-ne în Social Media

rock

Partizan - Manualul

Afis Partizan - Turneu național "Manualul...on tour" 2013
 • Data
  joi, 5 decembrie 2013
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Control,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Taxă la intrare

Trupa Partizan aduce turneul "Manualul" în Club Control din București. Concertul are loc pe 5 decembrie, începând cu ora 22:00. Invitați speciali sun Adi Despot și Dan Byron.

Partizan îşi propune să aducă noul single "Manualul e manual" cât mai aproape de publicul fidel. Pe lângă acest single, trupa a pregătit un întreg buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într- o manieră actuală, reușind astfel să se reinventeze și să atragă noi fani. Single-ul este extras de pe viitorul album al formației, ce va apărea sub forma unui material multimedia, anul viitor. Aflați mai multe despre noul album din video interviu InfoMusic.

Trupa evoluează într-o formula pe cât de nouă, pe atât de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleşca la voce,  SUEDEZU'-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Borțun la bass.

Bilete concert Partizan Club control:

 • 20 lei

 

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 noiembrie 2013. Ref #62658

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE