Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Mick Harvey și Robin and the Backstabbers la The Silver Church

Raportează erori Data: joi, 17 aprilie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
The Silver Church,
București 27421
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Evenimentele Liveland Showcase ii vor aduce in fata publicului pe muzicianul australian Mick Harvey (in premiera in Romania) si pe cei de la Robin and the Backstabbers. Concertul va avea loc pe 17 aprilie la Bucuresti in clubul The Silver Church.

Mick Harvey este un compozitor si multi-instrumentist cunoscut in urma colaborarii sale de lunga durata (mai bine de 36 de ani) cu Nick Cave in trupele The Boy Next Door, The Birthday Party si Nick Cave and the Bad Seeds, fiind responsabil pentru mare parte dintre aranjamentele muzicale ale pieselor acestora. In 2000 si 2011 a colaborat cu PJ Harvey ca producator si muzician pe albumele „Stories From the City, Stories "From the Sea” respectiv "Let England Shake", fiecare aducand artistei britanice cate un Mercury Prize.

De asemenea, Mick Harvey este recunoscut de pe urma carierei sale solo ce cuprinde sase albume de studio si un disc live. Cel mai recent album al sau, „FOUR (Acts of Love)”, lansat in 2013, are un ton „sumbru si fragil”, mirosind „cand a folk intoxicant, cand a cantec de leagan pentru iubiri pregatite a adormi pentru totdeauna”.

Preț bilet concert Mick Harvey si Robin and the Backstabbers:

  • 30 lei

Mick Harvey - "Hank Williams Said It Best"

 

Vezi mai multe știri și materiale despre Mick HarveyRobin and the Backstabbers

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE