Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

În valea cu parfum de flori și zumzet de albine la Teatrul Naţional București

Raportează erori Data: luni, 18 martie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Teatrul Naţional București,
București 35583

Piesa de teatru "În valea cu parfum de flori și zumzet de albine" are loc la Teatrul Național București pe 18 martie 2019, de la ora 21:00.

Bilete "În valea cu parfum de flori și zumzet de albine"

  • Categoria I - 100 lei

Horațiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată și fiu, publicul are plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriță, protagonista lungmetrajului "Nuntă Mută".

Un cuplu fericit, care trăiește în atemporalul rural, are în sfârşit parte de o surescitare a vieții de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilități cu Lisa (Meda Victor). Așadar, soțul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariția Tatăl (Horațiu Mălăele), neîndemânatic şi foarte miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbați încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreținerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

Distribuția:

Horațiu Mălăele

Bogdan Mălăele

Mega Victor

Regia: Horațiu Mălăele

Scenografia: Ștefan Caragiu

Costume: Liliana Cenean

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE