Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Gala Stelelor Baletului Rus la Sala Palatului

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: luni, 9 martie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

După ce anul trecut ați putut admira vedetele de la Bolshoi Ballet Moscova în "Spectacol de Gală!", iar anul acesta v-ați bucurat de trei zile de neuitat cu ocazia Festivalului Baletului Rusesc oferit de balerini de la Kremlin Palace, Stanislavsy Nemirovich-Dancenko Moscova sau Teatrul de Stat din Saransk, care au dansat pe scena Sălii Palatului într-un decor unic realizat prin metode multi-media 3D de tehnicienii de la Russian Multimedia Ballet Theatre, primăvara anului 2020 aduce un nou spectacol de balet de cea mai înaltă ținută.

Pe 9 martie, pe scena Sălii Palatului din București, va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova și Mariinsky Sankt Petersburg.

Bilete Gala Stelelor Baletului Rus la Sala Palatului

  • Categoria I - 500 lei
  • Categoria II - 450 lei
  • Categoria III - 400 lei
  • Categoria IV - 350 lei

Printre artiștii care deja au confirmat participarea la Gala Baletului Rus de la București se numără Ana Turazashvili - prim solist, Anna Nikulina - balerin principal, Mikhail Lobukhin - balerin principal și Denis Rodkin - balerin principal, de la Teatrul Bolshoi din Moscova în timp ce de la Mariinsky Sankt Petersburg vor urca pe scenă Nadezhda Batoeva - prim solist și Aleksander Sergeev - prim solist. Acestora li se vor alătura și alte nume mari ale baletului din Federația Rusă care urmează să își definitiveze programul în următoarele săptămâni și să se alăture echipei care deja a confirmat participarea în spectacolul din România.

Programul Galei este alcătuit din două acte a câte 50 de minute, un act cuprinzând duete din opere clasice iar cel de-al doilea din opere moderne. Astfel, publicul din România va putea admira pas de deux din Raymonda, Le Park, Carmen, Flame of Paris, Tango de Piazzolla, Carnaval Venețian, Spartacus, Don Quixoten sau solo-uri celebre precum Moartea Lebedei sau Solo de Visotsky.

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE