Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

Dl Goe

Poster eveniment Dl Goe

Pe 31 martie 2022, Dl Goe te invită la Control Club la un concert de neratat. Muzicienii promit pentru primul lor concert din acest an niște surprize și o seară "ca pe vremuri", unde dansul și voia bună sunt obligatorii.

Bilete concert Dl Goe la Control

  • Acces General - 40 lei

Veți avea ocazia sa fredonați piesele îndrăgite ca "23 Decembrie", "Golan", "Liber si Frumos", "La Coadă La Mega Image" dar și piese noi precum "Ioana" și "Dacă Pleci".

Formația Dl Goe s-a lansat în primăvara lui 2017 cu EP-ul "Momente în Schițe". Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească. În 2018 a lansat albumul "Tineri, Sâmbătă, Duminică". Un album-concept despre generația actuală care se zbate între mentalitatea post comunistă și consumerismul secolului XXI.

În 2021, Dl Goe a lansat trei piese: "Ploile de Mai", "Fericit" și "Ioana", piesă ce ajunge pe locul 1 în topurile alternative. Anul 2022 a început cu o (re)interpretare a faimoasei piese "Dacă Pleci" alături de Nosfe și autorul piesei, Cătălin Crișan.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 martie 2022. Ref #145726

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.