Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trentemøller concertează la Fratelli în septembrie 2023 (UPDATE)

UPDATE: Concertul Trentemøller programat la Arenele Romane pe 7 septembrie a fost mutat la Fratelli Studios. Biletele deja achiziționate rămân valabile. Evenimentul va fi deschis de GOLAN (hybrid). Găsești mai multe detalii și informații despre bilete în articol.

Publicat

pe

Trentemøller
Trentemøller │ FOTO: Alise Blandini

Concertul de la Fratelli este organizat de Emagic și The Fresh, și face parte din cea de-a treia etapă a turneului "Memoria Tour", gândit pentru a promova albumul omonim, lansat în 2022.

Trentemøller va urca pe scenă alături de o trupă live, formată din patru muzicieni remarcabili: artista islandeză Disa Jakobs (voce și chitară), care deține exact vocea eterică pe care Trentemøller a căutat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul "Memoria"; Silas Tinglef (tobe), al cărui EP de debut - "2nd Blood" - a fost produs și mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitară), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; și Jacob Haubjerg (bas), ce lucrează de multă vreme cu trupele Sleep Party People și Savage Rose, lansând și piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul "Memoria", Trentemøller rămâne fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina și întunericul, neliniștea și seninătatea, frigul pătrunzător și căldura reconfortantă, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care îl consideră "acasă".

Prețuri bilete concert Trentemøller la Fratelli:

Biletele pentru evenimentul Trentemøller de la Fratelli pot fi achiziționate online, la categoria unică Acces General:

  • Earlybird: 135 lei + comisioane
  • Presale: 157,50 lei + comisioane
  • În ziua evenimentului: 180 lei + comisioane

*Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Comentează

Trending