Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Steve Vai la Sala Palatului: program și reguli de acces

Steve Vai, unul dintre cei mai influenți chitariști ai scenei muzicale internaționale, se întoarce în București cu un show ce va avea loc la Sala Palatului pe 24 aprilie. Organizatorii au comunicat programul, regulile de acces și alte informații utile. Te invităm să le afli.

Publicat

pe

Concertul de la București face parte din turneul "Inviolate World Tour", ce promovează cel mai nou album al artistului. "Inviolate" a fost lansat pe 28 ianuarie 2022.

Steve Vai are la activ trei premii Grammy și 15 nominalizări, alături de zeci de milioane de albume vândute. Muzicianul a început prin a cânta alături de marele Frank Zappa, între 1980 și 1983. Apoi a ales să urmeze o carieră solo, ce i-a adus succesul și admirația fanilor.

Program concert Steve Vai la Sala Palatului:

  • 19:00 - Acces
  • 20:00 - Concert Steve Vai

REGULI DE ACCES

  • Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel sunteți rugați să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la concert.
  • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.
  • Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Este recomandat să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, sunteți rugați ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.
  • Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.
  • Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve, arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii, substanțe interzise (cf. legii 143 / 2000), mâncare sau băuturi de orice fel, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare, consumul de droguri sau de alte substante ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare.

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

  • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor.
  • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor.
  • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă.
  • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă.
  • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor.

Bilete concert Steve Vai la Sala Palatului

Mai sunt disponibile online bilete la categoriile C și D, ce costă 169 lei, respectiv 119 lei (+ comisionul de ticketing).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 24 aprilie 2023

Steve Vai

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending