Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KOVACS concertează la Cluj-Napoca și București în 2022

Artista olandeză Sharon Kovacs va susține anul viitor două concerte în România. Evenimentele vor avea loc în luna mai, la Cluj-Napoca și București.

Publicat

pe

Kovacs
Kovacs │ FOTO: Captură YouTube

KOVACS va concerta pe 21 mai 2022 la FORM Space din Cluj-Napoca, iar pe 22 mai la Quantic Open Air din București. Evenimentele vor respecta toate normele în vigoare la data desfășurării acestora. În vânzare sunt puse doar 500 de bilete pentru fiecare show.

Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru înclinațiile sale din domeniul artelor și a modei. În muzica sa regăsim inflențe de la Amy Winehouse până la Beth Gibbons, de la Portishead, iar poveștile transpuse în compozițiile sale penduleaza între întuneric și lumină, între extremități complementare.

Formată la colegiul muzical din Eindhoven, Kovacs a atras atentia încă de la lansarea primului său EP, "My Love", iar albumul ei de debut din 2015, 'Shades of Black', a ajuns în topurile din peste 35 de țări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezențe la festivaluri importante, precum și deschiderea unor concerte pentru artiști de top ca Robbie Williams.

Cu vocea unei legende a muzicii soul și o istorie complicată pe care, prin curaj, determinare și un talent nemaiauzit, a transformat-o într-o călătorie muzicală deschisă și emoționantă, Kovacs aduce un gen complex, ce combină multe stiluri și le duce la alt nivel. Cântându-și călătoria emoțională de la întuneric la lumină ilustrată în cel mai nou album, "Cheap Smell", artista olandeză care a fost aleasă printre cele mai bune zece debuturi muzicale ale anului 2016 își va duce publicul prin toate stările, de la furie la dragoste sălbatică, de la dependență la acceptare.

Poveștile foarte personale pline când de umbră, când de lumină despre relațiile moderne sunt inima noului său album, iar sound-ul întunecat și delicios al pieselor "My love", "Adickted", "Black Spider", "Midnight Medicine", "Play Me" și "Priceless" va cuceri cu siguranță publicul.

Prețuri bilete la concertele KOVACS de la București și Cluj-Napoca, din mai 2022:

  • Primele 100 de bilete: 109 lei
  • Următoarele 100 de bilete: 129 lei
  • În presale: 139 lei
  • La intrarea 150 de lei
Comentează

Trending