Urmărește-ne în Social Media

Kovacs & Till Lindemann - Child Of Sin

Kovacs, unul dintre puţinii artişti care au avut ceva diferit de spus în ultima vreme a colaborat cu solistul Rammstein, Till Lindemann, pe piesa "Child of Sin". Primim şi un videoclip pentru acest track, caracterizat prin vulnerabilitate.

"Child of Sin" este parţial "Lucifer", parţial "Constantine", dacă ne gândim la iadul invocat de protagonista Kovacs în acest videoclip trăit intens. Till Lindemann apare drept protagonist la fel de traumaizat ca şi îngerul cu aripi negre, de o copilărie trăită prin spitale, cu operaţii şi transformări nedorite. Cei doi par a se duela şi aflăm în cele din urmă şi marele twist al poveştii: un transplant de inimă între două persoane a dus la un suflet bântuit care a preluat şi amintirile negre ale donatorului.

E un videoclip ca la început de ani 2000, când se investea serios în producţie, se punea accent pe mesaj şi vedeam şi efecte speciale şi joc actoricesc demn de Hollywood. Mai în glumă, mai în serios, ar putea fi videoclipul anului 2023 până acum. În ciuda implicării lui Till Lindemann, controversa e bine ţinută sub control şi nu avem elemente NSFW ca la clipurile Lindemann sau Rammstein.

Pe Kovacs ar fi trebuit să o vedem la festivalul Shine Festival 2023, unde urcă pe scenă şi The Prodigy, dar evenimentul a fost din păcate anulat. Sharon Kovacs, cunoscută drept Kovacs este o artistă olandeză în vârstă de 33 de ani. Este activă în muzică din 2014 şi are în discografie 3 albume: "Shades of Black" (2015), "Cheap Smell" (2018)" şi "Child of Sin" (2023).

Primul său EP, "My Love" a fost înregistrat în Cuba, alături de producătorul Oscar Holleman. Artista a lucrat şi cu producătorul Liam Howe, care şi-a pus amprenta pe piesele lui Adele, Lana Del Rey, Marina and the Diamonds şi FKA Twigs.

Till Lindemann e cunoscut drept solistul Rammstein, dar are şi o bogată carieră solo sub numele de scenă Lindemann. Artistul a colaborat cu Zaz, a lansat două albume în formula Lindemann, "Skills in Pills" în 2015 şi "F&M' în 2019.

Comentarii

Lifestyle

Investigaţiile împotriva solistului Rammstein privind posibile agresiuni sexuale au fost oprite

La început de vară venea vestea că Till Lindemann, solistul Rammstein este investigat cu privire la cazuri de agresiune sexuală. Poliţia germană începea investigaţia după acuzaţii ale unor femei, dar acum cazul a fost oprit. Aflaţi mai jos de ce.

Publicat

pe

Videoclip Till Lindemann Ich Hasse Kinder
Videoclip Till Lindemann Ich Hasse Kinder │ FOTO: Till Lindemann

Pe 15 iunie venea vestea că poliţia germană a deschis o investigaţie cu privire la acuzaţii de agresiune sexuală contra lui Till Lindemann, solist al trupei Rammstein. Principala acuză venea de la Shelby Lynn, o fană din Irlanda de Nord. Ea a declarat pentru BBC că i s-a părut că i s-a pus ceva în băutură şi a fost "recrutată" pentru sex cu artiştii.

Lindemann a negat toate acuzaţiile şi a apelat la avocaţi. Lynn, în vârstă de 24 de ani a povestit pe Twitter că Rammstein are un rând special la concerte unde se află fane recrutate pentru a merge la petreceri speciale de după show. Asta s-a întâmplat la concertul din Lituania din mai 2023, iar Lynn a plecat de acolo, părându-i-se dubios mediul. În puţinul timp petrecut acolo consideră că i s-a pus ceva în băutură. Aceeaşi sursă a declarat şi că solistul Rammstein a reacţionat agresiv când a fost refuzat de către fană.

Pe final de luna iunie autorităţile din Lituania au renunţat la propria investigaţie locală cu privire la concert. Între timp apăruseră în Germania două petiţii semnate de 100.000 de persoane care solicitau anularea de concerte Rammstein.

Acum, în august 2023 aflăm că autorităţile germane au oprit la rândul lor investigaţiile împotriva solistului. Anchetatorii au descoperit că nu pot fi aduse dovezi clare cu privire la abuz şi agresiune. Procurorii de la Parchetul din Berlin afirmă că nu există dovezi în această privinţă şi nici mărturii reale de la victime.

DW are mai multe detalii.

În ce priveşte evoluţia trupei Rammstein, aceasta a anunţat în 2023 ediţia aniversară a albumului "Sehnsucht". În 2022 lansat albumul "Zeit", iar între timp Lindemann ne-a mai oferit şi piese solo sau în cadrul proiectului care îi purta numele şi îl includea şi pe Peter Tagtgren.

Citește în continuare