Urmărește-ne în Social Media

Kovacs & Till Lindemann - Child Of Sin

Kovacs, unul dintre puţinii artişti care au avut ceva diferit de spus în ultima vreme a colaborat cu solistul Rammstein, Till Lindemann, pe piesa "Child of Sin". Primim şi un videoclip pentru acest track, caracterizat prin vulnerabilitate.

"Child of Sin" este parţial "Lucifer", parţial "Constantine", dacă ne gândim la iadul invocat de protagonista Kovacs în acest videoclip trăit intens. Till Lindemann apare drept protagonist la fel de traumaizat ca şi îngerul cu aripi negre, de o copilărie trăită prin spitale, cu operaţii şi transformări nedorite. Cei doi par a se duela şi aflăm în cele din urmă şi marele twist al poveştii: un transplant de inimă între două persoane a dus la un suflet bântuit care a preluat şi amintirile negre ale donatorului.

E un videoclip ca la început de ani 2000, când se investea serios în producţie, se punea accent pe mesaj şi vedeam şi efecte speciale şi joc actoricesc demn de Hollywood. Mai în glumă, mai în serios, ar putea fi videoclipul anului 2023 până acum. În ciuda implicării lui Till Lindemann, controversa e bine ţinută sub control şi nu avem elemente NSFW ca la clipurile Lindemann sau Rammstein.

Pe Kovacs ar fi trebuit să o vedem la festivalul Shine Festival 2023, unde urcă pe scenă şi The Prodigy, dar evenimentul a fost din păcate anulat. Sharon Kovacs, cunoscută drept Kovacs este o artistă olandeză în vârstă de 33 de ani. Este activă în muzică din 2014 şi are în discografie 3 albume: "Shades of Black" (2015), "Cheap Smell" (2018)" şi "Child of Sin" (2023).

Primul său EP, "My Love" a fost înregistrat în Cuba, alături de producătorul Oscar Holleman. Artista a lucrat şi cu producătorul Liam Howe, care şi-a pus amprenta pe piesele lui Adele, Lana Del Rey, Marina and the Diamonds şi FKA Twigs.

Till Lindemann e cunoscut drept solistul Rammstein, dar are şi o bogată carieră solo sub numele de scenă Lindemann. Artistul a colaborat cu Zaz, a lansat două albume în formula Lindemann, "Skills in Pills" în 2015 şi "F&M' în 2019.

Comentarii