Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears anunță un interviu cu Oprah și le mulțumește fanilor: "Mi-ați salvat viața"

Britney Spears și-a recâștigat libertatea după 13 ani dificili, în care a stat sub tutetală parentală. Recunoscătoare pentru sprijinul primit din partea fanilor ei, care au dat startul mișcării #FreeBritney, artista anunță că va oferi detalii cu privire la planurile ei de viitor într-un interviu cu Oprah.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a fost scoasă de sub tutela tatălui ei, după 13 ani de reevaluări și încercări eșuate de a pune punct acestei forme de constrângere. Artista este, în sfârșit, în poziția de a lua decizii pentru sine, iar un prim pas în direcția acestui nou început va fi un interviu cu Oprah.

Vestea a fost răspândită prin intermediul unor postări pe Instagram și Twitter, făcute de Britney. "Aș putea să ofer aici câteva indicii cu privire la planurile mele, înainte de a lămuri lucrurile la Oprah", a scris artista într-un tweet publicat în urmă cu câteva ore. Mesajul a venit însoțit de un video în care Britney face un rezumat al subiectelor ce vor fi abordate în discuția cu Oprah.

Britney Spears: "Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în parte"

"O întrebare pe care mulți dintre voi mi-ați adresat-o este: <<Ce voi face acum, că nu mai sunt sub tutelă parentală?>> E o întrebare foarte bună. Mi-am trăit viața sub tutelă parentală vreme de 13 ani. E o perioadă de timp foarte îndelungată pentru o situație pe care nu ți-o dorești. Așa că sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în parte, că pot folosi oricând mașina, că pot fi independentă, că am din nou un card bancar, că pot cumpăra lumânări și alte lucruri mărunte. Sunt recunoscătoare pentru toate aceste lucruri, e un sentiment plăcut", a spus Britney.

Artista a indicat că-și dorește să le ofere sprijin celor care trec prin situații similare celei în care ea s-a aflat până de curând.

Britney Spears: "Sunt aici pentru a da o voce oamenilor care sunt cu adevărat bolnavi, oameni cu dizabilități"

"Nu sunt aici, însă, pentru a fi o victimă. Am trăit cu victime toată viața mea, cât am fost copil. De asta am plecat de acasă și am lucrat pentru 20 de ani. Și am muncit din greu.

Sunt aici pentru a da o voce oamenilor care sunt cu adevărat bolnavi, oameni cu dizabilități. Sunt o femeie foarte puternică, așa că nici nu-mi pot imagina cum au fost afectați acești oameni de sistem. Sper ca povestea mea să aibă un impact și să aducă o schimbare în acest sistem corupt."

În încheierea mesajului, Britney le-a mulțumit fanilor pentru tot ceea ce au făcut în ultimii ani pentru ea, prin mișcarea #FreeBritney.

"Vocea mea a fost redusă la tăcere, m-am simțit amenințată și nu am putut să spun nimic. Datorită vouă (fanilor)...faptul că voi ați înțeles ceea ce se întâmpla și ați transmis asta publicului vreme de atâta timp, voi ați făcut ca lucrurile astea să devină cunoscute.

Cred, cu sinceritate, că mi-ați salvat viața, din acest punct de vedere. 100 %", a declarat Britney.

Nu se știe când va fi difuzat interviul cu Oprah, însă, cel mai probabil, tot Britney va face anunțul atunci când totul va fi stabilit.

Mesajul lui Britney Spears pentru fani

Britney Spears a intrat sub tutela tatălui ei în 2008, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua, până de curând, decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending