Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears anunță un interviu cu Oprah și le mulțumește fanilor: "Mi-ați salvat viața"

Britney Spears și-a recâștigat libertatea după 13 ani dificili, în care a stat sub tutetală parentală. Recunoscătoare pentru sprijinul primit din partea fanilor ei, care au dat startul mișcării #FreeBritney, artista anunță că va oferi detalii cu privire la planurile ei de viitor într-un interviu cu Oprah.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a fost scoasă de sub tutela tatălui ei, după 13 ani de reevaluări și încercări eșuate de a pune punct acestei forme de constrângere. Artista este, în sfârșit, în poziția de a lua decizii pentru sine, iar un prim pas în direcția acestui nou început va fi un interviu cu Oprah.

Vestea a fost răspândită prin intermediul unor postări pe Instagram și Twitter, făcute de Britney. "Aș putea să ofer aici câteva indicii cu privire la planurile mele, înainte de a lămuri lucrurile la Oprah", a scris artista într-un tweet publicat în urmă cu câteva ore. Mesajul a venit însoțit de un video în care Britney face un rezumat al subiectelor ce vor fi abordate în discuția cu Oprah.

Britney Spears: "Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în parte"

"O întrebare pe care mulți dintre voi mi-ați adresat-o este: <<Ce voi face acum, că nu mai sunt sub tutelă parentală?>> E o întrebare foarte bună. Mi-am trăit viața sub tutelă parentală vreme de 13 ani. E o perioadă de timp foarte îndelungată pentru o situație pe care nu ți-o dorești. Așa că sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în parte, că pot folosi oricând mașina, că pot fi independentă, că am din nou un card bancar, că pot cumpăra lumânări și alte lucruri mărunte. Sunt recunoscătoare pentru toate aceste lucruri, e un sentiment plăcut", a spus Britney.

Artista a indicat că-și dorește să le ofere sprijin celor care trec prin situații similare celei în care ea s-a aflat până de curând.

Britney Spears: "Sunt aici pentru a da o voce oamenilor care sunt cu adevărat bolnavi, oameni cu dizabilități"

"Nu sunt aici, însă, pentru a fi o victimă. Am trăit cu victime toată viața mea, cât am fost copil. De asta am plecat de acasă și am lucrat pentru 20 de ani. Și am muncit din greu.

Sunt aici pentru a da o voce oamenilor care sunt cu adevărat bolnavi, oameni cu dizabilități. Sunt o femeie foarte puternică, așa că nici nu-mi pot imagina cum au fost afectați acești oameni de sistem. Sper ca povestea mea să aibă un impact și să aducă o schimbare în acest sistem corupt."

În încheierea mesajului, Britney le-a mulțumit fanilor pentru tot ceea ce au făcut în ultimii ani pentru ea, prin mișcarea #FreeBritney.

"Vocea mea a fost redusă la tăcere, m-am simțit amenințată și nu am putut să spun nimic. Datorită vouă (fanilor)...faptul că voi ați înțeles ceea ce se întâmpla și ați transmis asta publicului vreme de atâta timp, voi ați făcut ca lucrurile astea să devină cunoscute.

Cred, cu sinceritate, că mi-ați salvat viața, din acest punct de vedere. 100 %", a declarat Britney.

Nu se știe când va fi difuzat interviul cu Oprah, însă, cel mai probabil, tot Britney va face anunțul atunci când totul va fi stabilit.

Mesajul lui Britney Spears pentru fani

Britney Spears a intrat sub tutela tatălui ei în 2008, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua, până de curând, decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Britney Spears și soțul său s-au despărțit

Britney Spears și soțul său, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Cei doi plănuiesc să ajungă în fața instanței pentru un divorț legal. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Potrivit Variety, Britney Spears este reprezentată de o echipă de avocați renumiți pentru divorț. Cântăreața a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată de top specializată în cazuri de divorţ şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart care a ajutat-o să iasă de sub tutela tatălui său.

Relația dintre Spears și Asghari, un model și actor iraniano-american, a început în 2016. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului "Slumber Party". În 2021 s-au logodit, iar în iunie 2022 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la casa cântăreței din Thousand Oaks, California. Printre invitați s-au numărat Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton.

În aprilie 2022, Spears a anunțat că ea și Asghari așteaptă un copil. Însă, o lună mai târziu, artista a dezvăluit că a pierdut sarcina.

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori. La începutul anului 2004, s-a măritat cu prietenul său din copilărie, Jason Allen Alexander. Căsnicia a durat doar de 55 de ore. Mai târziu în acel an, Spears s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Sean și Jayden. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007.

În ceea ce privește cariera muzicală, Britney Spears a lansat două piese: "Hold Me Closer" (feat Elton John) și "Mind Your Business" (feat.  will.i.am). În octombrie, urmează să lanseze o autobiografie intitulată "The Woman in Me".

Citește în continuare

Muzică nouă

Britney Spears lansează piesa "Mind Your Business", împreună cu will.i.am

După ceva teasing, Britney Spears a lansat în sfârşit o piesă nouă, "Mind Your Business", colaborare cu will.i.am. Fanii au păreri împărţite despre acest track dansabil de club.

Publicat

pe

Coperta single will.i.am britney spears mind your business
Coperta single will.i.am britney spears mind your business │ FOTO: Britney Spears

"Mind Your Business" aminteşte de perioada începutului anilor 2000, când toate vedele pop din anii '90 au făcut trecerea la un sound de club. Cumva Madonna a dat tonul, cu "Music" şi "Hung Up". În cazul lui Britney Spears şi will.i.am, muzica de club e infuzată serios cu influenţe de hip-hop. Versurile sunt repetitive şi track-ul are mai degrabă note înalte, decât bas.

"Mind Your Business bitch" e refrenul care răsună obsesiv prin single, amintind de replica celebră a artistei "It's Britney, bitch". Conform lui will.i.am, creierul din spatele producţiei acestei melodii, ea există de ceva vreme, dar abia acum a fost finalizată. Teaserele începeau pe 17 iulie, prin conturile de socializare ale lui will.i.am, iar el şi Britney sunt prieteni de ani buni, se pare.

Cei doi au mai lucrat împreună, will.i.am producând şi compunând câteva melodii de pe albumul din 2013 al lui Britney, "Britney Jean". Inclusiv preferata lui will, "Work Bitch". Nu uităm de hitul lor cu triplu disc de platină, "Scream & Shout", care a ajuns la miliardul de vizualizări pe YouTube în acest an. Între timp will.i.am lucrează la al cincilea său album solo.

Britney Spears e la a doua piesă lansată de când a început noua etapă a vieţii sale, ieşind de sub "tutela" de 13 ani a tatălui său. Cealaltă melodie nouă a fost tot o colaborare, de data asta cu Elton John pe piesa "Hold Me Closer". A devenit single-ul Billboard Hot 100 top 10 cu numărul 14 pentru pop star-ul american.

Spears este sărbătorită în aceste zile pe Broadway prin intermediul unui musical bazat pe hiturile sale, "Once Upon a One More Time". Va publica şi o carte de memorii în octombrie, "The Woman in Me".

Citește în continuare

Lansări de carte

Britney Spears lansează autobiografia "The Woman in Me"

Britney Spears își spune povestea în "The Woman in Me", o autobiografie ce va fi lansată pe 24 octombrie. Artista a confirmat vestea printr-un clip video disponibil în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

"The Woman in Me" este publicată de editura Gallery Books și va ajunge în mâinile fanilor din 24 octombrie. Precomenzile sunt deja disponibile. Potrivit editurii, "The Woman in Me" este o poveste încurajatoare și emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În 2021, întreaga lume asculta ce spunea Britney Spears în cadrul unei audieri publice pe tema tutelei sub care s-a aflat aproximativ 13 ani. Dezvăluirea adevărului și a punctului său de vedere au făcut-o pe Britney să scrie o carte despre viața sa. "The Woman in Me" dorește a evidenția puterea muzicii și a iubirii, dar și cât de important este ca o femeie să-și spună povestea, după propriile reguli.

Cântăreața de 41 de ani a dezvăluit vestea printr-un scurt clip. Sunt prezentate coperta cărții și cuvintele:

"Sosește. Povestea mea. În condițiile mele. În sfârșit. Sunteți pregătiți?"

"The Woman in Me" nu a fost singurul proiect întreprins de Britney în ultima vreme. Anul trecut, artista a colaborat cu Elton John pentru "Hold Me Closer". Piesa a debutat pe locul 1 în topul Billboard dance și electronic, devenind al 14-lea single în top 10 al lui Spears în Billboard Hot 100. Ultimul album de studio al artistei a fost "Glory", lansat în 2016.

Citește în continuare

Trending