Urmărește-ne în Social Media

Elton John, Britney Spears - Hold Me Closer

La o lună distanţă de lansarea piesei în colaborare, Elton John şi Britney Spears au lansat şi videoclipul track-ului "Hold Me Closer". Este un track care combină muzica dansabilă actuală cu cea a anilor '80 şi '90. Primeşte un clip plin de nuanţe atractive şi coregrafii complexe.

Artiştii nu apar din păcate în acest videoclip "Hold Me Closer", dar el merită savurat pentru cromatica sa superbă. Fiecare secvenţă de 30-40 secunde are un anumit stil de dans şi o culoare. Vedem întâi un dans ceva mai sălbatic pe mov, cu un el şi o ea alergând şi dansând prin ceea ce pare curtea une vile de mafiot cubist. Urmează un dans mai apropiat fizic şi contorsionat într-un hol de muzeu sau hotel, cu doi dansatori îmbrăcaţi în albastru.

Pe galben lămâie se schimbă şi unghiul de filmare şi avem un soi de morişcă de braţe. Peisajele mediteraneene sau sud-americane vin să completeze cromatica superbă, iar dansatorii se întrec în acrobaţii care flexează coloanele vertebrale la maxim. Şi pentru că dansul nu are vârstă, vedem şi un domn cu păr alb, care ne arată mişcările sale ritmate. Având în vedere cantitatea marea de comentarii în portugheză şi care menţionează Brazilia pentru acest clip YouTube, tind să cred că a fost filmat acolo, poate chiar la Rio.

Colaborarea dintre Britney Spears şi Elton John este în lucru de nu mai puţin de 8 ani. Discuţiile începeau în 2014, atunci când artiştii s-au întâlnit pentru prima dată. Momentul se întâmpla la petrecerea de vizionare a premiilor Academiei Elton John AIDS Foundation. În 2015 Britney posta un tweet în care îşi exprima aprecierea pentru single-ul "Tiny Dancer" al britanicului din 1971. De abia în vara lui 2022 cei doi au reuşit să înregistreze împreună.

Track-ul s-a născut într-un studio din Beverly Hills şi are o semnificaţie specială pentru Britney: este prima melodie înregistrată după perioada de tutelă a tatălui său, de care a scăpat în urma unui proces cu mare tam-tam. Ultimul său LP a fost "Glory" din 2016. Elton John a lansat ultimul album de studio cu piese noi în 2016, "Wonderful Crazy Night". Au mai urmat colecţii best of şi remaster-uri de atunci.

Comentarii

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare