Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears își acuză membrii familiei că au rănit-o mai adânc decât vor înțelege ei vreodată

De când cazul tutelei sale pare să ajungă la o rezolvare, Britney Spears a devenit mult mai deschisă în online. Într-o postare recentă, artista s-a declarat profund dezamăgită de membrii familiei sale, acuzându-i că au rănit-o profund.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

Postările lui Britney Spears de pe Instagram au devenit mult mai directe și mai sincere de când tatăl ei a fost suspendat din poziția de tutore legal. Artista își ține fanii la curent publicând atât noi coregrafii și mesaje motivaționale, cât și mărturisiri, uneori, dureroase.

Într-o postare recentă, Britney i-a acuzat pe membrii familiei sale că au rănit-o profund, anunțând răspicat că-și dorește dreptate.

Britney Spears: "Simt că fiecare persoană față de care m-am deschis spune imediat că o să plece într-o vacanță pentru două săptămâni"

"Nu vi se pare ciudat să fiți în poziția de a face eforturi pentru a organiza excursii sau ieșiri în oraș cu oamenii pe care îi iubiți, doar pentru a ajunge în situația de a fi refuzați în ultima clipă sau de a-i vedea că pleacă după 10 minute??? E umilitor și simt că fiecare persoană față de care m-am deschis spune imediat că o să plece într-o vacanță pentru două săptămâni...OK, am înțeles...sunt disponibili pentru mine doar atunci când e avantajos pentru ei...ei bine, nu mai sunt nici eu disponibilă pentru niciunul dintre ei!

Nu mă deranjează să fiu singură...și chiar m-am săturat să fiu această înțelegătoare Maica Tereza...dacă ești nepoliticos cu mine, atunci am terminat-o! Acest mesaj este pentru familia mea...pentru faptul că m-ați rănit mult mai adânc decât veți înțelege voi vreodată! Știu că tutela mea se va încheia în curând, dar tot îmi doresc dreptate! Sunt o fată de doar 1,63, dar am fost mereu persoana cu inimă mai mare de-a lungul întregii mele vieți....știți cât de greu e?", a scris Britney pe Instagram.

Cazul tutelei sale nu este încă rezolvat, însă, odată cu îndepărtarea lui Jamie Spears, lucrurile par să intre pe un făgaș bun. Cel mai recent documentar de pe Netflix, "Britney vs Spears", a scos la iveală o serie de noi detalii cu privire la oamenii implicați în viața artistei în ultimii 13 ani, de când se află sub tutelă parentală.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending