Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Adrian Despot dezlănțuie agresivitatea rock-ului într-o nouă reclamă, în care apare și Bobonete - VIDEO

Adrian Despot rămâne fidel devizei rock pentru care a militat încă de la începuturile trupei Vița de Vie. Puterea metal-ului vine în sprijinul umorului într-o nouă reclamă, ce-l are ca protagonist pe Bobonete, un român cu stofă de mafiot italian și pretenții culinare pe măsura poziției sociale. În spotul publictar apar și Mihai Rait, alături de șef Sorin Bontea.

Publicat

pe

Adrian Despot în spotul publicitar ”Când pofta dictează” (Reclamă la tazz by eMAG)
Adrian Despot în spotul publicitar ”Când pofta dictează” (Reclamă la tazz by eMAG) │ FOTO: Captură YouTube

Nimic nu e mai important decât să-ți mulțumești clientul, mai ales dacă vorbim despre cineva de rang înalt. Pornind de la această observație, care se aplică, de regulă, în restaurantele cu ștaif, Mihai Bobonete a gândit o întreagă poveste pentru cel mai nou spot publicitar al brandului Tazz. Și-a oferit rolul principal, așa cum era și firesc, interpretându-l cu fidelitate pe "Don Corleone di România", un personaj ușor de recunoscut și greu de uitat.

"De azi mă declar oficial prieten cu Tazz și credeți-mă că, atunci când l-am scris, mi se părea o nebunie! Acum, când îl văd în varianta finală a lui Dragoș Buliga și Șerban Ionescu, spun doar "Jos palaria!"", a declarat Bobonete.

Momentul culminat al poveștii brodate în jurul acestui brand este alimentat de Adrian Despot, care, din postura unui umil ospătar ajunge să ofere publicului un death growl zguduitor, "trădând" caracterul nobil pe care l-am fi putut bănui la o primă vedere, păcăliți de atenta îngrijire a mustății.

Pofta nestăvilită de sushi este pretextul acestui desfrâu, la care participă și iubita lui Bobonete din clip, transformată într-o Demi Moore din "G.I. Jane". Mihai Rait, ospătar și el, își interpretează la rându-i foarte bine rolul de "clovn", șef Sorin Bontea câlcându-și pe inimă și cedând în fața cerințelui marelui boss italian, chiar dacă eticheta lui în arta culinară l-ar recomanda pentru un ego mai pronunțat.

VIDEO: Adrian Despot și Bobonete în reclama "Când pofta dictează", film livrat de tazz by eMAG

Nu este pentru prima oară când Adrian Despot colaborează cu Tazz, acesta fiind protagonistul unui alt spot publicitar, apărut anul trecut. Artistul compunea pentru acea reclamă piesa "Peste tot", pe care o interpreta alături de Killa Fonic, Adi de Vâlcea și Ovidiu Lipan Țăndărică. Clipul vine cu o desfășurare de forțe fără precedent, împrumutând influențe de la Run DMC & Aerosmith meets Rage Against The Machine meets AB4 cu VERDIKT.

Comentează

Trending