Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie - Fenomental

Poster eveniment Vița de Vie - Fenomental

Pe 6 iulie, la Arenele Romane, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansarea albumului "Fenomental", Vița de Vie pregătește un show în care materialul va fi cântat integral.

Bilete concert Vița de Vie - Fenomental

  • Acces General (earlybird) - 103,71 lei

Info acces copii:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Lansat în 1999, "Fenomental" este un album care pare să sfideze timpul. Înregistrat, mixat și masterizat în Germania, beneficiind de o grafică de excepție - celebra cutie de medicamente - discul este și astăzi la fel de actual, atât ca sunet, cât și ca mesaj.

Înființata în 1996 și cu 10 albume la activ, Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite formații de rock alternativ din România. Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emoție și energie, trupa are în portofoliu numeroase premii din partea industriei de specialitate. Show-urile incendiare, producția minuțios gândită și atenția la detalii fac din Vița de Vie un nume sonor în sectorul muzical românesc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 decembrie 2023. Ref #157414

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.