Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Videoclip oficial: Implant Pentru Refuz feat. Adrian Despot - Între-Deschis

Implant Pentru Refuz a colaborat cu Adrian Despot pentru noul single ”Între-Deschis”. Acesta este primul extras de pe noul album al trupei, anunţat pentru începutul anului 2019.

Noul single ”Între-Deschis” tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, dintre trecut şi viitor, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Piesa este înregistrată împreună cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

"Cu Adrian ne leagă o prietenie veche, care a început prin 2001, odată cu înregistrarea albumului ”Oameni Fără Fetze”. Adi a realizat atunci o variantă acustică a melodiei ”În interior”, care ne-a rămas în suflet." - Implant Pentru Refuz

Melodia este însoțită de un videoclip realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Rezistance.

Implant Pentru Refuz, trupă fondată în Timișoara în 1995, a crescut de-a lungul timpului printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică sensibilă, dar, în același timp, plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești. Formația are la activ opt albume, a susținut numeroase concerte și a cântat în deschiderea unor trupe precum Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog sau Kultur Shock.

Implant Pentru Refuz înseamnă Octavian "Vita" Horvath (voce), Valentin "Freaky" Popescu (chitară), Răzvan "Meshu" Nicov (chitară), Czifrak "Pista" Ștefan (bass), Alexandru Hera (tobe).

Citește mai multe despre Adrian DespotImplant Pentru Refuz
Videoclipuri cu Adrian DespotImplant Pentru Refuz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE