Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Test antidrog negativ pentru solistul trupei Maneskin; Câştigătorul Eurovision 2021 nu a luat droguri

Un moment bizar a stricat victoria Italiei la Eurovision 2021: o secvenţă video de câteva secunde în care solistul trupei Maneskin pare a priza droguri. Fanii au semnalat acel moment, iar jurnaliştii au preluat povestea şi au amplificat-o. Damiano David, solistul a negat că ar fi consumat substanţe ilegale şi s-a declarat gata de un test antidrog. Acesta s-a realizat în cele din urmă şi îi aflaţi rezultatul mai jos.

Publicat

pe

Damiano David, vocalistul Manesqin
Damiano David, vocalistul Manesqin │ FOTO: Captură YouTube

Maneskin este trupa care a câştigat Eurovision 2021, cu piesa "Zitti E Buoni", aceeaşi care le-a adus şi trofeul din Sanremo Music Festival în acest an. În urma controversei cu privire la momentul când pare a priza cocaină, solistul trupei, Damiano David s-a supus voluntar unui test anti drog. Autoritatea European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision a declarat că nu putea organiza un test anti drog din scurt imediat dupa show, dar ulterior a revenit, afirmând că David le-a furnizat rezultatul unui test şi că acesta este negativ.

Iată declaraţia oficială EBU:

În urma acuzaţiilor de consum de droguri în Camera Verde din Marea Finală Eurovision Song Contest de pe 22 mai, European Broadcasting Union (EBU), la cererea delegaţiei italiene a realizat o analiză a faptelor, inclusiv verificarea tuturor filmărilor disponibile. Un test antidrog a fost de asemenea realizat voluntar astăzi (24 mai 2021) de către solistul trupei Maneskin, care a rezultat într-un rezultat negativ.

În concluzie nu s-au consumat droguri în Green Room şi considerăm cazul închis.

Am fost alarmaţi cu privire la speculaţiile nefondate care au dus la fake news, ce au umbrit spiritul şi rezultatul evenimentului, afectând în mod nedrept trupă.

Dorim să felicităm din nou Maneskin şi să le dorim un succes uriaş. Abia aşteptam să lucrăm cu componenta noastră italiană Rai pentru a produce un Eurovision Song Contest spectaculos în Italia în 2022.

Clipul cu momentul controversat:

Vă reamintesc şi că poziţia oficială a trupei este că Thomas, chitaristul ar fi spart un pahar şi de aceea solistul Maneskin, Damiano David s-a aplecat pentru a vedea ce se întâmplă şi a ridica cioburile. EBU a confirmat că a găsit cioburi la masa respectivă.

Maneskin a câştigat Eurovision 2021 cu un scor uriaş, de 318 puncte primite de la public, care au dus la un total de 524 de puncte. Pe locul 2 a fost Franţa cu 499 de puncte. România, reprezentată de Roxen nu a trecut de prima semifinală.

Comentează

Lifestyle

Damiano David (Maneskin) este protagonistul unei reclame la Maserati - VIDEO

Maserati a lansat oficial campania "It Turns You On", ce îl are ca protagonist pe seducătorul muzician și compozitor italian Damiano David. A devenit cunoscut publicului larg datorită trupei Maneskin, din care face parte alături de Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi.

Publicat

pe

Damiano David reclamă Maserati
Damiano David reclamă Maserati │ FOTO: captură YouTube / Maserati

Damiano dezvăluie (dacă mai era nevoie) că italienii au acel ceva care îi face unici:

"Italienii...Oriunde mergem: bum!
Lucrurile se activează. Este despre energia pe care o transmitem. Adică... ai observat vreodată când intri într-un loc... felul în care se uită la noi?
Toată lumea se îndrăgostește de noi. Toți vor să fie ca noi. Poate datorită felului în care arătăm. Felului în care ne mișcăm. Sau probabil că este modul în care trăim.
Aducem optimism peste tot în jurul nostru. Pornim conversații. Noi dăm startul petrecerilor. Îi facem pe oameni să izbucnească în râs. Schimbăm dispoziții.
Cu noi, totul prinde viață.
Entuziasm: pornit.
Pasiune: pornită.
Viață: pornită."

Noua reclamă de la Maserati a fost regizată de Gabriele Mainetti, cu Diego Indraccolo drept DoP. Fotografii Paolo Zerbini și Max Sarotto au realizat o ședință foto care să completeze povestea "It turns you on" și să celebreze tot ceea ce înseamnă Maserati: pasiune, viziune, inovație, spirit italian, intuiție, dăruire și entuziasm. Stilul campaniei încântă și inspiră modul în care arătăm, felul în care ieșim în evidență sau cum pur și simplu ne trăim viața.

Atmosfera clipului încapsulează acea dolce vita, spiritul italian sofisticat, admirat și iubit în întreaga lume. Un tânăr șarmant pleacă cu mașina lui, un Maserati GranTurismo Folgore, prima mașină 100% electrică de la Maserati.

Tema centrală a campaniei este viața și cum poate ea fi savurată la bordul celor trei creații Folgore Maserati: cea menționată anterior, GranCabrio Folgore, un model decapotabil, și Grecale Folgore, un SUV puternic și luxos, de înaltă performanță, exact ca cei doi frați ai săi electrici.

Maserati Folgore. It Turns You On (Featuring Damiano David)

Citește în continuare

Trending