Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Angelina Jolie se luptă cu asasini și incendii în trailerul filmului "Those Who Wish Me Dead" - VIDEO

Angelina Jolie nu se dezice de interpretarea unor personaje puternice și aventuroase. În viitorul film "Those Who Wish Me Dead", actrița joacă rolul unui pompier specializat în incendii de vegetație care trebuie să protejeze un adolescent. Detalii și video în articol.
Angelina Jolie în trailerul filmului

Angelina Jolie în trailerul filmului "Those Who Wish Me Dead" │ FOTO: captură YouTube / HBO Max

Regizat de Taylor Sheridan, "Those Who Wish Me Dead" are ca sursă de inspirație romanul cu același nume scris de Michael Kortya. Povestea se desfășoară în jurul lui Hannah Faber (Jolie), un expert în supraviețuire și pompier veteran, însărcinată cu salvarea lui Connor Casserly (Finn Little), un adolescent care a fost martor la o crimă. Din cauza acestui eveniment, puștiul este urmărit de frații asasini Blackwell, interpretați de Nicholas Hoult și Aidan Gillen.

Distribuția este completată de Jon Bernthal, Tyler Perry, Jake Weber, Medina Senghore și James Jordan. În ceea ce privește echipa de producție, regizorul Taylor Sheridan a lucrat, de asemenea, și la scenariu. Acesta i-a avut alături de Michael Kortya și Charles Leavitt ("Blood Diamond", "Warcraft").

"Those Who Wish Me Dead" va fi lansat pe 14 mai atât în cinematografe, cât și pe HBO Max.

Trailer "Those Who Wish Me Dead":

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O carte biografică despre Avicii va fi lansată în această toamnă

Cartea a fost autorizată de familia regretatului DJ, iar veniturile provenite din vânzări vor fi donate fundației Tim Bergling, ce...

Închide