Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Coldplay a lucrat în perioada carantinei la un nou material de studio, ce ar putea fi lansat cât de curând. Discul a fost intitulat provizoriu "Music Of The Spheres", denumire pe care formația dorește să o înregistreze ca marcă proprie.
Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”

Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan” │ FOTO: Captură YouTube

Coldplay lucrează de ceva timp la un nou proiect, pe care au dorit să-l țină cât mai ferit de ochii presei. Misterul a început să se risipească, însă, imediat ce trupa a dorit să înregistreze ca marcă proprie sintagma "Music Of The Spheres", pe care să o poată folosi în muzică, dar și pe diverse produse comercializate pe site-ul formației. Aceasta informație a ajuns repede în media, apărând speculații cu privire la un posibil viitor album.

Patentul trebuie să primească aprobarea în UK, iar odată ce documentele oficiale sunt publicate de Intellectual Property Office, fanii Coldplay se vor putea aștepta la un anunț din partea trupei.

"Nu e nicio îndoială că acest proiect va ajunge direct în fruntea topurilor"

Potrivit unor declarații făcute de surse apropiate membrilor formației, "Music Of The Spheres" este luat în considerare, fără îndoială, ca posibil titlu al viitorului disc Coldplay.

"Chris și colegii au tot aruncat tot felul de indicii, dar acum totul prinde în sfârșit contur. Au fost ocupați, au lucrat la muzică nouă cât au stat în carantină, totul urmând să fie împărtășit cu publicul atunci când va fi lansat albumul, care se numește momentan "Music Of The Spheres".

Chris și întreaga trupă au înregistrat acest nume, fiind pregătiți de lansare. Au lucrat și la merchandise și la toate lucrurile de care ar avea nevoie pentru un turneu. E o perioadă emoționantă pentru toți. Nu e nicio îndoială că acest proiect va ajunge direct în fruntea topurilor", declara această sursă anonimă în luna februarie.

Coldplay pune la cale proiectul "Music Of The Spheres" încă din 2019

Sintagma "Music Of The Spheres" a fost totodată printată pe vinyl-ul albumului "Everyday Life" (2019), împreună cu mesajul: "Coldplay, în curând". Semnificația acestui indiciu nu a fost elucidată, însă, într-un interviu recent, Chris Martin confirma că fanii se pot aștepta la o decodificare la momentul oportun.

"Acele imagini au o semnificație, așa este", a declarat Chris Martin, evitând alte explicații.

Cel mai recent album Coldplay a fost unul atipic. Apărut în 2019, înainte de pandemie, "Everyday Life" a fost promovat, în mare parte, online, trupa nedorind să susțină concerte. 

"Nu mergem în turneu și nu prea vorbim despre album, așa cum ar fi normal să o facem. Simt că acest album trebuie pur și simplu lansat și lăsat în mâinile publicului. Pentru că multe dintre piese au venit dintr-un loc pe care nu-l înțeleg, dar și din alte motive, el nu este făcut pentru a susține un turneu, încă. Punem pe pauză planurile de turneu până reușim să găsim soluții pentru problemele de mediu (încălzirea globală)", declara Chris Martin în 2019.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angelina Jolie se luptă cu asasini și incendii în trailerul filmului "Those Who Wish Me Dead" - VIDEO

Angelina Jolie nu se dezice de interpretarea unor personaje puternice și aventuroase. În viitorul film "Those Who Wish Me Dead",...

Închide