Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Vacanţa Mare a venit la iUmor: Radu Pietreanu s-a transformat în Donald Trump

Episodul 3 din sezonul 10 iUmor a inclus o apariţie surpriză, în deja clasicul segment de roast. Radu Pietreanu, colegul lui Mugur Mihăiescu de la Vacanţa Mare s-a transformat în Donald Trump şi a venit cu un roast la adresa juraţilor, blând ce e drept şi un pic mai dur la adresa poporului român. Momentul se vede în articol.
Radu Pietreanu Donald Trump iUmor

Radu Pietreanu Donald Trump iUmor │ FOTO: Antena 1

Radu Pietreanu devenit Donald Trump a fost aşteptat cu covorul roşu, cum se cuvine unui preşedinte american, fie el şi căzut în dizgraţie. Actorul a emulat bine faţa trufaşă şi atitudinea lui Don şi şi-a asumat un rol greu, făcut deja clasic de Alec Baldwin la "Saturday Night Live". Transformarea a fost reuşită, o combinaţie de machiaj, ticuri, trufie şi chiar un număr muzical surpriză la final. De remarcat faptul că Pietreanu a oferit propria interpretare pentru Donald Trump şi nu arhetipul clasic cu multe gesturi largi cu mâinile şi buzele ţuguiate.

Motivul sosirii sale în România? A dorit să întoarcă vizita lui Liviu Dragnea din SUA, afirmând şi că acesta e acum "mai bine păzit decât Guantanamo Bay". Gluma centrală din tot setul a fost despre capacitatea mentală a lui Joe Biden. Astfel, Radu Pietreanu a tot repetat câteva fraze despre frica sa de a nu părea senil, o meta glumă auzită de vreo 4 ori pe parcursul numărului său. A fost şi o aluzie la Cheloo şi iarbă, dar şi la faptul că Delia Matache a slăbit.

Cu toate acestea, Don o place mai plinuţă şi i-ar fi adus un avion Air Force One doldora de sandvişuri. Toate sub motto-ul "Make Delia Great Again!" Pe final am avut şi 2 piese şi Radu Pietreanu ne-a amintit de perioada de aur de la Vacanţa Mare, când mai ales la show-urile live nu lipseau cântecelele pline de rime ironice.

În acelaşi episod 3 din sezonul 10 iUmor a avut şi un moment nostalgic de comedie de la Cosmin Natanticu, cu amintiri de la Eforie Sud cu Nicu Constantin, înjurături şi Maria Dragomiroiu. iUmor şi-a schimbat ora şi ziua de difuzare, fiind mutat de Antena 1 de duminică miercuri la ora 20:30. Duminica a fost înlocuit de emisiunea culinară "Chefi la Cuţite".

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai BendeacRadu Pietreanu
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cosmin Natanticu a venit la iUmor cu un număr nostalgic de standup - VIDEO

Cosmin Natanticu a fost invitatul special al episodului 3 din sezonul 10 iUmor la Antena 1. Comediantul a mizat pe...

Închide