Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ce actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

O nouă generație "Rebelde" își va face debutul pe Netflix în 2022. Actorii distribuiți în reboot-ul popularului serial mexican au fost dezvăluiți oficial.

Publicat

pe

Azul Guaita
Azul Guaita │ FOTO: Captură YouTube

"Rebelde" revine în 2022 pe micile ecrane, Elite Way School urmând să primească în bănci o nouă generație de liceeni. Distribuția noului serial a fost deja stabilită, într-o scrisoare publicată pe contul oficial de Instagram soyrebelde2022 fiind dezvăluite numele tuturor actorilor ce se îmbarcă în acest nou proiect.

"Elite Way School (EWS) este renumită pentru excelența ilustrului său corp studențesc - tineri gata să uimească lumea. În aceste săli, am modelat tineri care au continuat să cucerească milioane de oameni cu talentul lor, iar sălile noastre de clasă au transformat elevii în staruri, gata pentru marea scenă.

Astăzi, Consiliul nostru de administrație este mândru să prezinte următoarea generație de tineri care vor deveni parte a instituției noastre de prestigiu în viitorul an școlar, 2022.

Salutăm viitorii noștri studenți, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio, care au fost selectați dintr-o listă impresionantă de candidați", este detaliat în mesajul publicat pe Instagram.

Reboot-ul serialului "Rebelde" va avea tot 6 protagoniști, rolurile interpretate de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Unckermann și Christian Chavez urmând să fie preluate de generația 2022.

Estefanía Villarreal va fi singura actriță din vechea distribuție care își va păstra rolul și în noul serial "Rebelde". Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Noii liceeni din "Rebelde", generația 2022:

Azul Guaita (19 ani, a jucat în "Soltero con Hijas" și "Mi Marido tiene Familia")

Sergio Mayer Mori (23 de ani, model)

Andrea Chaparro (18 ani, cântăreață, fiica actorului Omar Chaparro)

https://www.instagram.com/p/CGG7ksXJCJV/?utm_source=ig_web_copy_link

Jerónimo Cantillo (29 de ani, muzician, a jucat în "Los Morales", "Tormenta de Amor" și "Verdad Oculta")

Lizeth Selene (21 de ani, cântăreață și model, acesta va fi primul ei rol)

Franco Masini (26 de ani, muzician, a jucat în "Peter Punk", "Amar Después de Amar" și "Sólo el Amor")

Giovanna Grigio (23 de ani, model, artistă, a jucat în "Chiquititas", "As Five", "Malhação - Viva a Diferença" și "Cinderella Pop")

Alejandro Puente (25 de ani, a jucat în "Él Club" și adaptarea mexicană a filmului "Dead Poets Society")

Trending