Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Ce actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

O nouă generație "Rebelde" își va face debutul pe Netflix în 2022. Actorii distribuiți în reboot-ul popularului serial mexican au fost dezvăluiți oficial.
Azul Guaita

Azul Guaita │ FOTO: Captură YouTube

"Rebelde" revine în 2022 pe micile ecrane, Elite Way School urmând să primească în bănci o nouă generație de liceeni. Distribuția noului serial a fost deja stabilită, într-o scrisoare publicată pe contul oficial de Instagram soyrebelde2022 fiind dezvăluite numele tuturor actorilor ce se îmbarcă în acest nou proiect.

"Elite Way School (EWS) este renumită pentru excelența ilustrului său corp studențesc - tineri gata să uimească lumea. În aceste săli, am modelat tineri care au continuat să cucerească milioane de oameni cu talentul lor, iar sălile noastre de clasă au transformat elevii în staruri, gata pentru marea scenă.

Astăzi, Consiliul nostru de administrație este mândru să prezinte următoarea generație de tineri care vor deveni parte a instituției noastre de prestigiu în viitorul an școlar, 2022.

Salutăm viitorii noștri studenți, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio, care au fost selectați dintr-o listă impresionantă de candidați", este detaliat în mesajul publicat pe Instagram.

Reboot-ul serialului "Rebelde" va avea tot 6 protagoniști, rolurile interpretate de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Unckermann și Christian Chavez urmând să fie preluate de generația 2022.

Estefanía Villarreal va fi singura actriță din vechea distribuție care își va păstra rolul și în noul serial "Rebelde". Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Noii liceeni din "Rebelde", generația 2022:

Azul Guaita (19 ani, a jucat în "Soltero con Hijas" și "Mi Marido tiene Familia")

Sergio Mayer Mori (23 de ani, model)

Andrea Chaparro (18 ani, cântăreață, fiica actorului Omar Chaparro)

https://www.instagram.com/p/CGG7ksXJCJV/

Jerónimo Cantillo (29 de ani, muzician, a jucat în "Los Morales", "Tormenta de Amor" și "Verdad Oculta")

Lizeth Selene (21 de ani, cântăreață și model, acesta va fi primul ei rol)

Franco Masini (26 de ani, muzician, a jucat în "Peter Punk", "Amar Después de Amar" și "Sólo el Amor")

Giovanna Grigio (23 de ani, model, artistă, a jucat în "Chiquititas", "As Five", "Malhação - Viva a Diferença" și "Cinderella Pop")

Alejandro Puente (25 de ani, a jucat în "Él Club" și adaptarea mexicană a filmului "Dead Poets Society")

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vacanţa Mare a venit la iUmor: Radu Pietreanu s-a transformat în Donald Trump

Episodul 3 din sezonul 10 iUmor a inclus o apariţie surpriză, în deja clasicul segment de roast. Radu Pietreanu, colegul...

Închide