Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Concursurile de talente atrag atenția starurilor rock. Membrii trupei Motley Crue și-au exprimat recent aprecierea pentru o adolescentă de 15 ani, care a cântat la American Idol o piesă de-a lor. Momentul tinerei a fost lăudat, de altfel, și de jurați, Katy Perry, Luke Bryan și Lionel Richie trimițând-o pe Casey Bishop în următoarea etapă.

Publicat

pe

Casey Bishop la American Idol,2021
Casey Bishop la American Idol,2021 │ FOTO: Captură YouTube

American Idol, emisiunea concurs inspirată de formatul Pop Idol din Marea Britanie, a ajuns anul acesta la cel de-al 19-lea sezon. În ciuda longevității acestui show, ce conduce în timp la uzură, emisiunea este încă urmărită de milioane de telespectatori, momentele virale continuând să alimenteze interesul publicului și chiar și al starurilor rock. Casey Bishop, o tânără de 15 ani, a reușit de curând să-i impresioneze pe membrii Mötley Crüe cu audiția sa din cadrul emisiunii de talente.

Destul de timidă în dialogul cu jurații, Casey a mărturisit că nu a mai cântat niciodată pe o scenă și că singurele persoane care știu că ea cântă sunt prietenii din cercul apropiat. Întrebată, apoi, ce genuri muzicale preferă, ea s-a declarat o fană înrăită a muzicii rock, numind trupe ca Nirvana, Red Hot Chili Peppers și Sublime în lista preferatelor sale. Casey iubește, de asemenea, și muzica blues și jazz, amintind-o pe Ella Fitzgerald.

La audiții a ales să interpreteze piesa "Live Wire" de la Motley Crue, într-o versiune a cappella, la cererea lui Katy Perry interpretând și "My Funny Valentine", în stil Sarah Vaughan. Momentul l-a făcut pe juratul Luke Bryan să o declare deja pe Casey Bishop câștigătoarea acestui sezon American Idol.

VIDEO: Casey Bishop la American Idol 2021

Imediat ce momentul cu audiția lui Casey a fost publicat pe YouTube, basistul Motley Crue, Nikki Sixx, a share-uit clipul pe Twitter. I-a reținut greșit vârsta lui Casey, însă mesajul a fost, oricum, măgulitor pentru tânăra concurentă: <<O tipă de 14 ani a rupt cântând "Live Wire" a cappella...Uitați-vă aici>>.

https://twitter.com/NikkiSixx/status/1363715704688574465

La scurtă vreme, momentul a fost share-uit și pe contul oficial al trupei Motley Crew, împreună cu mesajul: <<Felicitări, Casey Bishop, pentru felul în care i-ai uimit pe jurați cu reinterpretarea genială a piesei "Live Wire".>>

https://twitter.com/MotleyCrue/status/1363888339347066885

Coverul realizat de Casey se îndepărtează destul de mult de la versiunea originală, ea alegând să interpreteze "Live Wire" în stil blues. Spre comparație, mai jos puteți (re)asculta și originalul piesei.

Trending