Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Motley Crue s-a reunit, va avea un turneu în 2020

Motley Crue, una dintre trupele cu cel mai zbuciumat istoric s-a reunit, confirmând toate zvonurile care au circulat pe parcursul lunii noiembrie. Oficial grupul se destrămase după concertul de Anul Nou din 2015. Află detalii despre reuniune în articol.

Publicat

pe

Motley Crue

O declaraţie oficială a fost postată pe site-ul trupei, amintind de creşterea subită de popularitate Motley Crue, mai ales după filmul biografic "The Dirt" de pe Netflix. În 2014, pentru a cimenta finalul turneelor şi concertelor, artiştii semnaseră un contract de "încetare a turneelor". Documentul a fost ars în faţa camerei, pentru a da startul unei noi ere pentru cei 4 "Cocaine Cowboys". Revista Rolling Stone a confirmat la rândul său din surse apropiate de trupă acesta reunire.

Rezultatul va fi un turneu special în 2020, alături de trupele Def Leppard şi Poison, cu concerte organizate pe cele mai mari stadioane din SUA. Iată declaraţia completă a trupei Motley Crue:

La aproape 6 ani după semnarea unui contract de Încetare a Turneelor, contractul este anulat pentru că o nouă generaţie de Crueheads cere fără încetare revenirea trupei. În urma succesului uriaş al filmului biografic de pe Netflix "The Dirt", Motley Crue a observat o creştere a publicului nou. Iar trupa cunoscută pentru încălcarea de reguli a distrus contractul de încetare a turneelor, detonându-l.

După 35 de ani petrecuţi împreună pe scenă şi la 30 de ani de la lansarea albumului "Dr. Feelgood", membrii Motley Crue s-au despărţit fără să îşi mai vorbească pe 31 decembrie 2015, la show-ul final. Vince, Nikki, Mick şi Tommy s-au reîntâlnit de abia în 2018, pentru a participa la realizarea filmului "The Dirt", care i-a adus împreună pe muzicieni, care au intrart în studio după ce fuseseră fiecare plecat în direcţia lui câţiva ani. Fitilul fusese aprins.

"De când m-au văzut că l-am jucat pe Tommy Lee în "The Dirt", mulţi fani ai mei au spus că ar fi dorit să vadă trupa reală Motley Crue cântând live", a declarat Colson Baker aka rapperul Machine Gun Kelly.

"The Dirt" are un scor de 95% pe Rotten Tomatoes, conform publicului. După succesul său global uriaş, popularitatea Motley Crue a ajuns la noi cote, iar muzica trupei a ajuns din nou în topuri la nivel global. Publicul cu vârste între 18 şi 44 de ani reprezintă acum 64% dintre fanii formaţiei. În cele 6 luni de după lansarea lui "The Dirt", Motley Crue a avut parte de o creştere de 350% a streaming-ului de muzică.

Suntem în plină frenezie a revenirilor şi în doar o lună trupe ca My Chemical Romance şi Rage Against the Machine şi-au anunţat revenirea pe scenă muzicală. Guns 'N Roses înregistrează un album în componenţa originală şi cine ştie ce alte reuniri surpriză ni se mai pregătesc. Cert e că fanii glam vor avea ce vedea şi asculta în 2020 şi poate primim şi un album nou Motley Crue.

Comentează

Trending