Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Motley Crue s-a reunit, va avea un turneu în 2020

Motley Crue, una dintre trupele cu cel mai zbuciumat istoric s-a reunit, confirmând toate zvonurile care au circulat pe parcursul lunii noiembrie. Oficial grupul se destrămase după concertul de Anul Nou din 2015. Află detalii despre reuniune în articol.

Publicat

pe

Motley Crue

O declaraţie oficială a fost postată pe site-ul trupei, amintind de creşterea subită de popularitate Motley Crue, mai ales după filmul biografic "The Dirt" de pe Netflix. În 2014, pentru a cimenta finalul turneelor şi concertelor, artiştii semnaseră un contract de "încetare a turneelor". Documentul a fost ars în faţa camerei, pentru a da startul unei noi ere pentru cei 4 "Cocaine Cowboys". Revista Rolling Stone a confirmat la rândul său din surse apropiate de trupă acesta reunire.

Rezultatul va fi un turneu special în 2020, alături de trupele Def Leppard şi Poison, cu concerte organizate pe cele mai mari stadioane din SUA. Iată declaraţia completă a trupei Motley Crue:

La aproape 6 ani după semnarea unui contract de Încetare a Turneelor, contractul este anulat pentru că o nouă generaţie de Crueheads cere fără încetare revenirea trupei. În urma succesului uriaş al filmului biografic de pe Netflix "The Dirt", Motley Crue a observat o creştere a publicului nou. Iar trupa cunoscută pentru încălcarea de reguli a distrus contractul de încetare a turneelor, detonându-l.

După 35 de ani petrecuţi împreună pe scenă şi la 30 de ani de la lansarea albumului "Dr. Feelgood", membrii Motley Crue s-au despărţit fără să îşi mai vorbească pe 31 decembrie 2015, la show-ul final. Vince, Nikki, Mick şi Tommy s-au reîntâlnit de abia în 2018, pentru a participa la realizarea filmului "The Dirt", care i-a adus împreună pe muzicieni, care au intrart în studio după ce fuseseră fiecare plecat în direcţia lui câţiva ani. Fitilul fusese aprins.

"De când m-au văzut că l-am jucat pe Tommy Lee în "The Dirt", mulţi fani ai mei au spus că ar fi dorit să vadă trupa reală Motley Crue cântând live", a declarat Colson Baker aka rapperul Machine Gun Kelly.

"The Dirt" are un scor de 95% pe Rotten Tomatoes, conform publicului. După succesul său global uriaş, popularitatea Motley Crue a ajuns la noi cote, iar muzica trupei a ajuns din nou în topuri la nivel global. Publicul cu vârste între 18 şi 44 de ani reprezintă acum 64% dintre fanii formaţiei. În cele 6 luni de după lansarea lui "The Dirt", Motley Crue a avut parte de o creştere de 350% a streaming-ului de muzică.

Suntem în plină frenezie a revenirilor şi în doar o lună trupe ca My Chemical Romance şi Rage Against the Machine şi-au anunţat revenirea pe scenă muzicală. Guns 'N Roses înregistrează un album în componenţa originală şi cine ştie ce alte reuniri surpriză ni se mai pregătesc. Cert e că fanii glam vor avea ce vedea şi asculta în 2020 şi poate primim şi un album nou Motley Crue.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Sebastian Stan devine Tommy Lee în noul serial despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Actorul român Sebastian Stan devine Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue într-o nouă producţie marca Hulu. Cunoscut pentru rolul lui Winter Soldier din filmele "Captain America", Sebastian a postat în social media fotografii cu el cu tatuajele şi piercing-urile lui Tommy Lee. Cine o joacă pe Pamela aflaţi în articol.

Publicat

pe

Sebastian Stan Instagram
Sebastian Stan Instagram │ FOTO: Sebastian Stan www.instagram.com

După pelicula "The Dirt" de la Netflix, care a prezentat ascensiunea trupei Motley Crue, acum ni se pregăteşte un film doar despre toboşarul Tommy Lee. Sebastian Stan joacă rolul muzicianului, în vreme ce Pamela Anderson e jucată de actriţa Lily James. Va rezulta o mini serie numită "Pam & Tommy", axată pe relaţia celor doi şi pe controversa cu sex tape-ul înregistrat pe yacht. Seth Rogen este producător executiv, iar în serial mai apar şi actorii Nick Offerman ("Parks and Recreation" şi "Devs"), Taylor Schilling (personaj central în "Orange Is the New Black"), dar şi comediantul Andrew Dice Clay ("A Star Is Born").

Pamela Anderson şi Tommy Lee au fost căsătoriţi între 1995 şi 1998 şi au avut o relaţie tumultoasă, plină de scandaluri publice şi o viaţă expusă în faţa camerelor. Seth Rogen, producătorul serialului va avea şi un rol în "Pam & Tommy", cel al bărbatului care le-ar furat sex tape-ul. În teaserele postate de Sebastian pe reţelele de socializare îl vedem cu tatuajele celebrului toboşar, cu pantaloni din piele, dar şi cu piercing-uri de care trage Lily James, care aduce incredibil de mult cu Pamela.

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy │ FOTO: Seth Rogen twitter.com

"Bucky" din "Captain America" a postat fotografia sa cu noul look, cu un citat din Tommy Lee:

Nu ne oprim din jucat pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că oprim din jucat.

Lily James a citat vedeta din "Baywatch":

E grozav să fii blondă. Cu aşteptările scăzută e foarte uşor să surprinzi lumea.

Seth Rogen şi-a luat multe libertăţi creative pentru această producţie, deoarece nici Tommy Lee şi nici Pamela Anderson nu s-au implicat în realizarea sa. Pe Sebastian Stan l-am văzut recent în serialul "Falcon And the Winter Soldier", bine primit de public după difuzarea pe Disney+. A mai jucat şi în "Hot Tub Time Machine", "The Martian" şi "Ricki and the Flash". Lily James e cunoscută pentru rolurile din filmele "Mamma Mia!: Here We Go again", "Baby Driver", "Yesterday" şi "Downton Abbey".

Încă nu avem dată de lansare pentru noul serial.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending