Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Un nou documentar despre Tina Turner a primit un trailer oficial - VIDEO

HBO a anunțat un nou documentar despre Tina Turner și a lansat un trailer oficial. Producția va relata cariera emblematică, drumul spre succes, dar și dramele personale. Mai multe detalii în articol.
Secvență din documentarul

Secvență din documentarul "TINA" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Intitulat "TINA", documentarul va avea premiera pe 27 martie pe HBO, urmând apoi a fi disponibil pe HBO Max. Filmul a fost regizat de Dan Lindsay și T.J. Martin și produs de Simon Chinn, Jonathan Chinn și Diane Becker. Printre producătorii executivi se numără Erwin Bach, Tali Pelman, Will Clarke, Andy Mayson, Mike Runagall, David Gilbery și Charles Dorfman.

Tina Turner și-a început cariera la sfârșitul anilor 1950 și a "explodat" la mijlocul anilor '60 și începutul anilor '70, apoi s-a retras din lumina reflectoarelor până la începutul anilor '80. Apoi, în 1984, albumul "Private Dancer" a devenit un succes global, ce i-a oferit artistei o relansare fără precedent în anii ce au urmat.

Cu toate acestea, dincolo de cariera muzicală remarcabilă, Tina Turner a avut o viață tumultoasă, ce a inclus și o relație abuzivă cu fostul ei soț, Ike Turner. Conform scenariului HBO, documentarul va prezenta si aceste aspecte intime din viața artistei.

Pe lângă noi interviuri cu Tina Turner, documentarul va expune imagini de arhivă nemaivăzute, vechi materiale audio, fotografii personale și multe altele. De asemenea, proiectul conține interviuri cu Angela Bassett (care a interpretat-o pe Tina Turner în filmul biografic "What’s Love Got to Do With It"), Oprah Winfrey, jurnalistul Kurt Loder, dramaturgul Katori Hall și actualul soț al Tinei, Erwin Bach.

VIDEO: Trailer "TINA":

Citește mai multe despre Tina Turner
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify anunţă un nou abonament, HiFi, care aduce streaming audio lossless

Spotify e gata să concureze mai abitir cu Tidal, odată cu anunţarea unui nou tip de abonament, HiFi, care aduce...

Închide