Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Billie Eilish a inclus câteva "trucuri" pe noul album, publicul îi va putea asculta vocea la adevărata ei putere

Billie Eilish a oferit noi detalii despre documentarul "The World’s A Little Blurry", dar și despre viitorul ei album. Artista a indicat că pe acest disc a experimentat mai mult cu stilul de interpretare, publicul urmând să descopere cum sună vocea ei în registrul înalt.
Billie Eilish intervievată de Stephen Colbert

Billie Eilish intervievată de Stephen Colbert │ FOTO: Captură YouTube

Billie Eilish a fost recent intervievată de Stephen Colbert pe tema noului ei documentar, programat să apară pe Apple TV. Discuția a cuprins mai multe subiecte prezente în documentar, precum nominalizările la Grammy, relația cu fanii și întâlnirea cu Justin Bieber, dar și câteva detalii despre viitorul ei album.

Billie Eilish: "Asta mi-am propus: să fiu acel artist al cărui fan mi-aș dori să fiu"

Așa cum a mai amintit și în alte interviuri, Billie își dorește o relație cât mai apropiată cu fanii, pe care îi consideră "o parte din ea". Cu toate acestea, odată cu creșterea popularității sale, a devenit tot mai dificil să păstreze o legătură strânsă cu toți cei care o apreciază și îi ascultă muzica.

"Jumătate din timp simt că trebuie să le ofer mai mult, iar în cealaltă jumătate simt că le-am dat prea mult. E un echilibru ciudat. Încă de la început, mi-am dorit să am o relație cu fanii așa cum mi-aș fi dorit eu să am o relație cu un artist pe care îl admir. Asta mi-am propus: să fiu acel artist al cărui fan mi-aș dori să fiu. Când eram la început, părea foarte ușor să fac asa, dar pe măsură ce am devenit mai cunoscută a devenit tot mai greu. Nu e ușor să fii accesibil pentru toată lumea", a detaliat Billie.

Billie Eilish: "Sunt câteva momente pe acest album când scot la iveală <<niște trucuri>>"

Spre finalul discuției, Stephen Colbert a complimentat-o pe Billie pentru vocea ei. Intuind că artista nu a arătat publicului tot ceea ce poate, acesta a întrebat-o dacă plănuiește să cânte și în registrul înalt în viitorul apropiat. "Ai o voce frumoasă, iar atunci când cânți pare că ai putea să arzi camera, că ai putea să arunci în aer alternatorul de curent și să spargi niște geamuri. Dar în loc să faci asta, tu împrăștii foc mocnit peste tot. O să cânți vreodată cu toată puterea, o să spargi niște geamuri pentru noi?", a întrebat-o Stephen.

"Sunt câteva momente pe acest album când scot la iveală <<niște trucuri>>. Vreau ca atunci când aleg să cânt într-un anume fel să simt că așa sună cel mai bine. Nu e vorba că nu aș putea să cânt la un volum mai ridicat. Dar o să auziți câte puțin din asta, o să vină, pe noul album", a detaliat Billie Eilish.

VIDEO: Billie Eilish de vorbă cu Stephen Colbert

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Bulgaria îi invită pe telespectatorii și fanii muzicii Eurovision din România și din întreaga lume să participe la procesul de...

Închide