Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Billie Eilish, ROSALÍA - Lo Vas A Olvidar

Billie Eilish cântă pentru prima oară în spaniolă alături de Rosalia în videoclipul noului single "Lo Vas a Olvidar". Piesa a fost compusă pentru un episod special din serialul "Euphoria", de pe HBO.

"Lo Vas a Olvidar", în traducere "O vei uita", a fost compusă de Billie Eilish și Rosalia, videoclipul hipnotic fiind realizat de Nabil. Melodia a fost înregistrată pentru serialul "Euphoria", mai exact pentru episodul bonus "F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob".

"Iubesc piesa asta atât de muuult. Acum o puteți asculta și voi", a scris Billie pe Instagram.

Serialul "Euphoria" a primit anul trecut trei premii Emmy, Zendaya devenind cea mai tânără actriță care a câștigat în categoria "Outstanding Lead Actress in a Drama Series".

Episodul bonus "F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob" va avea premiera pe HBO pe 24 ianuarie, urmând să apară cu două zile mai devreme pe HBO Max.

Artista spaniolă de flamenco pop și latino R&B Rosalia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Billie Eillish, declarând la începutul primelor sesiuni de înregistrări împreună că a fost impresionată de personalitatea și carisma ei.

"Billie este o artistă cu o puternică determinare, care știe exact cine este și ce-și dorește, care-și pune tot sufletul în ceea ce cântă.

Am fost în studio cu o mulțime de persoane, dar nimeni nu m-a impresionat așa cum a făcut-o ea. Are extrem de multă carismă și pasiune atunci când cântă", spunea Rosalia în 2019.

Citește mai multe despre Billie EilishRosalia
Videoclipuri cu Billie EilishRosalia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE