Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Documentarul "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" a primit un trailer - VIDEO

Documentarul de pe Apple TV "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" este promovat cu un trailer cuprinzător, din care aflăm detalii despre viața intimă a artistei. Filmul va avea premiera în 2021, pe 26 februarie.
Billie Eilish: The World’s A Little Blurry - Official Trailer

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry - Official Trailer │ FOTO: Captură YouTube

"The World’s A Little Blurry", documentarul ce spune povestea emoționantă a lui Billie Eilish, va fi lansat în curând atât pe Apple TV+, cât și în cinematografe. Premiera va avea loc pe 26 februarie, până atunci, fanii având ocazia de a vedea câteva secvențe din film, în cadrul primului trailer recent lansat.

În acest video promoțional o vedem pe Billie Eilish bucurându-se că a luat permisul de conducere, dar și într-o discuție intimă cu fanii săi, în cadrul unui concert: "Sunteți ok cu toții? Voi trebuie să fiți bine, pentru că voi sunteți motivul pentru care eu sunt bine". Billie ne prezintă și dormitorul părinților ei, în care doarme atunci când se sperie de monștrii din camera sa. Spre încântarea publicului, o vedem și pe micuța Billie, la vârsta de probabil 3 sau 4 ani, alături de fratele ei, Finneas, ce seamănă în apariția de final cu Macaulay Culkin.

VIDEO TRAILER: "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry"

"Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" este produs de Apple Original Films, în asociere cu Interscope Films, Darkroom, This Machine și Lighthouse Management & Media. Regia este semnată de R.J. Cutler, care este cunoscut pentru "The September Issue", "The War Room" și "A Perfect Candidate".

La începutul acestui an, Billie Eilish a participat pentru prima oară la o gală Grammy, fiind marea câștigătoare a serii. Tânăra artistă a câștigat în 5 din cele 6 categorii în care fusese nominalizată. Albumul anului, Piesa anului, Cel mai bun Artist Nou, Înregistrarea anului și Cel mai bun album vocal pop, toate au ajuns la Billie și la fratele ei, Finneas.

Tot anul acesata, Billie a lansat și piesa "No Time To Die", de pe coloana sonoră a noului film James Bond. Piesa a urcat pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Cel mai recent single al ei se numește "Therefore I am" și a fost lansat împreună cu un videoclip regizat chiar de artistă.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește "Alina Eremia Live Concert: Show Must Go On" și ascultă noua piesă "Deja Vu" cu Nane - VIDEO

De ziua ei, Alina Eremia le-a oferit fanilor un concert online gratuit. Recitalul preînregistrat "Show Must Go On" a avut...

Închide