Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Britney Spears și-a asigurat fanii îngrijorați că "nu a fost niciodată mai fericită" - VIDEO

Britney Spears a stârnit neliniștea fanilor. Artista a dispărut de pe canalele de social media, publicând apoi un video cu un mesaj mecanic, citit parcă de pe prompter.
Britney Spears

Britney Spears │ FOTO: Captură Instagram

Britney Spears continuă să stârnească controverse prin modul ei bizar de a comunica cu fanii. Aflată încă sub controlul tatălui ei, artista ține legătură cu publicul prin postări constante pe pagina ei oficială de Instagram.

Vreme de două săptămâni, însă, Britney a dispărut din online, îngrijorându-i astfel pe fanii ei înflăcărați, care deja erau neliniștiți din cauza pozelor de pe Instagram în care artista apărea îmbrăcată la fel.

Pentru a pune capăt speculațiilor cu privire la starea ei de bine, Britney a publicat un clip în care anunță publicul că este foarte fericită, contrar aparențelor.

"Bună. Știu că au fost o mulțime de comentarii și că o mulțime de oameni au spus foarte multe lucruri despre mine, dar vreau să vă spun că sunt bine. Nu am fost niciodată mai fericită.

Vă trimit tuturor multe rugăciuni, dorințe și multă iubire", spune Britney în clipul scurt publicat pe Instagram.

VIDEO: Britney Spears anunță că e mai fericită ca niciodată

Toate îngrijorările fanilor sunt fundamentate de mesajele mecanice pe care artista le publică constant pe Instagram, astfel apărând mișcarea #freeBritney. Mulți dintre cei care-i urmăresc activitatea din social media au ajuns la concluzia că Britney nu deține controlul asupra propriilor postări, totul fiind aranjat de tatăl ei prin oameni angajați să o supravegheze îndeaproape.

În ultimii 12 ani, Britney Spears a fost foarte atent controlată de tatăl ei, Jamie Spears, care i-a devenit tutore legal în 2008, după mai multe episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul. Artista are dreptul de a se întâlni doar cu persoanele aprobate în prealabil de tatăl ei.

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Despacito" a fost depășit; află ce clip a devenit cel mai vizionat pe YouTube

"Baby Shark", melodia pentru copii care a luat lumea cu asalt în urmă cu doi ani, este acum cel mai...

Închide