Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Britney Spears vrea să fie scoasă de sub controlul tatălui ei

Britney Spears nu mai dorește ca tatăl ei să-i fie tutore legal. După 12 ani în care acesta a deținut controlul asupra mai multor aspecte ale vieții sale profesionale și private, artista cere curții ca rolul asumat până de curând de tatăl ei să fie preluat de managerul Jodi Montgomery.
Britney Spears

Britney Spears │ FOTO: Britney Spears

În ultimii 12 ani, Britney Spears a fost foarte atent controlată de tatăl ei, Jamie Spears, care i-a devenit turore legal în 2008, după mai multe episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul. Artista are dreptul de a se întâlni doar cu persoanele aprobate în prealabil de tatăl ei.

În 2019, Jamie Spears a fost nevoit să renunțe la rolul de tutore din cauza unor probleme de sănătate, fiind înlocuit de managerul artistei, Jodi Montgomery. Această schimbare a fost, însă, una temporară, tatăl ei urmând să revină în rolul de tutore începând cu data de 22 august, când acordul din 2008 ar urma să fie prelungit.

Britney Spears acceptă să aibă un tutore legal, dar nu-l mai dorește pe tatăl ei în acest rol

Britney Spears nu mai dorește, însă, ca tatăl ei să preia acest rol, adresându-se, potrivit BBC, unei instanțe din California.

"Britney se opune cu tărie întoarcerii lui Jamie Spears în poziția de tuture legal", se arată în documentul depus deja la această instanță.

În document este explicat că Spears, în vârstă acum de 38 de ani, susține ideea unui tutore legal, pentru că această formă de control "a salvat-o de la o prăbușire, de la exploatarea de către indivizi rău intenționați și de ruină financiară" și a făcut-o "capabilă să-și recapete poziția de entertainer de clasă mondială". Cu toate acestea, nu-și mai dorește ca tatăl ei să aibă acest rol, ci ar vrea ca acesta să fie înlocuit permanent de managerul Jodi Montgomery.

Britney își dorește, de asemenea, ca termenii acordului să fie modificați.

"Ne aflăm într-un punct în care forma conservatorismului trebuie schimbată substanțial, astfel încât să reflecte schimbările majore din viața sa curentă și dorințele sale (ale artistei)", se arată în același document, menționat mai sus.

Fanii lui Britney Spears au sesizat de câteva săptămâni că artista nu-și mai dorește să fie controlată atât de strict în urma unor postări ale artistei de pe Instagram. Drept urmare, au lansat mișcarea #FreeBritney, prin care solicită eliberarea artistei de sub conservatorismul impus încă prin lege.

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primești bilete la UNTOLD sau NEVERSEA dacă donezi sânge sau plasmă

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA au relansat campania Blood Network, prin intermediul căreia încurajează donarea de sânge și plasmă. Donatorii...

Închide