Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Toto Dumitrescu a câștigat Te Cunosc de Undeva #14 - Vezi finaliștii sezonului

Actorul Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a câștigat ediția a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva, sezonul 15. Acesta l-a imitat pe Marilyn Manson și a obținut cel mai mare punctaj al serii. Au fost anunțați și finaliștii, ei urmând să concureze pe 19 decembrie pentru marele premiu de 15.000 de euro.

Publicat

pe

Toto Dumitrescu în emisiunea ”Te cunosc de undeva”
Toto Dumitrescu în emisiunea ”Te cunosc de undeva” │ FOTO: Captură YouTube

Toto Dumitrescu a fost electrizant în pielea lui Marilyn Manson, acest personaj venindu-i ca o mănușă. Atât transformarea fizică, cât și prezența scenică au avut vibrația neconvenționalului Manson, juriul și colegii săi apreciindu-i transformarea și acordându-i cele mai multe puncte. În calitate de câștigător al celei de-a 14-a ediții "Te Cunosc de Undeva!", Toto a mărturisit că i-a plăcut la nebunie sezonul 15.

"Mulțumesc! Sezonul ăsta a fost minunat. M-a îndemnat să-mi ies mult din zona de confort, să-mi descopăr o voce pe care nu eram convins că o am, o voce care mă va ajuta și în actorie, cu siguranță, dar și în viața de zi cu zi. Am cunoscut niște oameni extraordinari. Răi, da' buni. Extraordinari! Niște oameni extraordinari, de la care am învățat o mulțime de lucruri. Vă iubesc pe toți!", a spus Toto.

VIDEO: Transformarea cu care Toto Dumitrescu a câștigat Te Cunosc de Undeva #14 - Marilyn Manson, The Dope Show

Clasamentul ediției a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva! (sezonul 15):

  • Toto Dumitrescu (Marilyn Manson) - 56 de puncte
  • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu (trupa Blondy) - 50 de puncte
  • Tavi Clonda (Billy Ray Cyrus) - 50 de puncte
  • Ami (Christina Aguilera) - 40 de puncte
  • Monica Anghel & Marcel Pavel (Andrea Bocelli & Laura Pausini) - 33 de puncte
  • Adda (Jason Derulo) - 30 de puncte
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu (trupa Genius) - 28 de puncte
  • Jojo (Tom Jones) - 25 de puncte

Celelalte transformări de la Te Cunosc de Undeva #14, sezonul 15

VIDEO: AMI se transformă în Christina Aguilera - Dirrty

VIDEO: Tavi Clonda se transformă în Billy Ray Cyrus - Achy Breaky heart

VIDEO: Jojo se transformă în Tom Jones - Love Me Tonight

VIDEO: Monica Anghel & Marcel Pavel - Andrea Bocelli & Laura Pausini - Vivere

VIDEO: Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu se transformă în trupa Blondy - Ai greșit

VIDEO: Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în trupa Genius - Macho Man

VIDEO: ADDA se transformă în Jason Derulo - Savage Love

Cine sunt finaliștii celui de-al 15-lea sezon și în ce personaje se vor transforma

Finaliștii sezonului 15 Te cunosc de undeva! sunt Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, AMI, Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir. Ei vor face show în ultima emisiune a celui de-al 15-lea sezon Te Cunosc de Undeva, ce va fi difuzată pe Antena 1 pe 19 decembrie, de la ora 20:00.

Transformările din Marea Finală Te cunosc de Undeva!

AMI se va transforma în Britney Spears, Adriana Trandafir și Romică Țociu vor deveni Muhammed Rafi și Asha Bhosle, doi cântăreți indieni din filmul "O floare și doi grădinari", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îl vor interpreta amândoi pe Gică Petrescu, în oglindă, iar Monica Anghel și Marcel Pavel, se vor transforma în Alla Pugacheva și Ivan Rebroff, doi cântăreți din Rusia.

În finala de pe 19 decembrie vor cânta si cei care nu au reușit să se califice în ultima etapă. O vor face de dragul show-ului, fără a intra în competiția pentru marele trofeu și premiul de 15.000 de euro. Se vor implica, totuși, în concurs acordând puncte finaliștilor.

VIDEO Teaser: Marea finală Te cunosc de Undeva! (sezonul 15) are loc sâmbătă, 19 decembrie, de la 20:00

Comentează

Tehnologie

Cântăreți și creatori de conținut au participat la "Shorts - Unfiltered", un eveniment dedicat networking-ului, muzicii și inovației

Pe 14 octombrie 2024, Cat Music, YouTube și TRU [The Real You] au organizat "Shorts - Unfiltered", un eveniment ce a reunit peste 200 de influenceri, artiști și specialiști din domeniul marketingului online. Găsești în articol mai multe detalii despre acest demers.

Publicat

pe

Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered"
Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered" │ FOTO: Cat Music

"Shorts - Unfiltered" a fost marcat de prezentări captivante și discuții despre cele mai recente tendințe din industrie. YouTube a anunțat extinderea funcționalității Shorts, permițând utilizatorilor să creeze conținut de până la 3 minute, o schimbare ce promite să transforme dinamica platformei, iar participanții au avut ocazia să exploreze noi proiecte și să interacționeze cu nume de referință din muzică și creatori de conținut digital.

Evenimentul nu doar că a celebrat creativitatea creatorilor de conținut din România și a inovației în mediul digital, dar a și consolidat legăturile dintre artiști și branduri, promovând un spațiu de inspirație și descoperire a talentelor emergente și deschizând noi orizonturi pentru colaborări viitoare între creatori de conținut și branduri.

Ce vedete au participat la "Shorts - Unfilteres"?

Printre momentele deosebite s-au numărat și live show-urile susținute de artiști precum Cabron, Mark Stam și Tostogan'S, iar invitații s-au prezentat în ținute "Black & Red with a twist", accentuând atmosfera creativă a serii.

Printre participanți s-au numărat Azaleea Necula, Alex Cozma, Bianca Purcărea, Gabriela Bitiușca, Cristina Militaru, Cezara Cristescu, Marius Elisei, Alexandra Ungureanu, Jorge, Amna, Edward Maya, Adda, Catalin Rizea, JO, George Hora, Kamelia, Emy Alupei, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alții, fiecare aducând o notă de diversitate și originalitate.

Despre Cat Music și TRU [The Real You]

Cat Music, una dintre cele mai de succes case de discuri din România, continuă să sprijine artiști talentați. Are un canal de YouTube cu peste 7,8 miliarde de vizualizări și 7,6 milioane de abonați, consolidându-și astfel statutul de lider în industria muzicală din România.

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, Cristina Militaru, Bianca Badea și mulți alții.

Citește în continuare

Muzică nouă

Marilyn Manson a lansat a doua piesă a revenirii sale, "Raise the Red Flag"

Marilyn Manson a revenit la început de luna august 2024, cu piesa "As Sick As the Secrets Within". Acum ne oferă încă o piesă nouă din această perioadă a revenirii, "Raise the Red Flag", care are un sunet familiar.

Publicat

pe

Coperta Single Marilyn Manson Raise the Red Flag
Coperta Single Marilyn Manson Raise the Red Flag │ FOTO: Nuclear Blast

Efectul aplicat de Marilyn Manson pe voce amintește de Puscifer și de modul în care se joacă James Maynard Keenan cu vocea. Față de "As Sick As the Secrets Within", aici nu avem o baladă, ci o melodie mai mușcătoare. "Raise the Red Flag" e ceea ce americanul ar numi o piesă "unapologetic", în care artistul are versuri despre modul în care nu acceptă scuze, predări și regrete.

Cântă despre "bătăușii bătuți", camere pline de oameni falși, "pierzătorii care iubesc mincinoșii până la moarte". Nu putem decât să ne întrebăm dacă majoritatea versurilor sunt aluzii politice sau cu privire la întâmplările din viața artistului din ultimii ani. Cumva acest sunet mă duce cu gândul la "Mechanical Animals", dar puțin și la "Holywood", chiar dacă nu e așa dur ca acel LP.

Soundscape-ul și fundalul sunt mai interesante, iar eu sunt mai intrigat de ultimele 20 de secunde ale piesei și de ceea ce promit ele. Marilyn Manson a anunțat în vara lui 2024 că a semnat cu casa de discuri Nuclear Blast, după 4 ani de turbulențe și retragere din lumina reflectoarelor. În această perioadă, artistul și-a pierdut managerul, casa de discuri și a fost acuzat de abuz de foste iubite.

A câștigat procese și a ajuns la înțelegeri cu acuzatorii între timp. Muzicianul a revenit pe scenă după 5 ani fără concerte și acum se află în plin turneu american, alături de Five Finger Death Punch. În 2025 îl vedem și în Europa, cu opriri în Marea Britanie, Germania sau Belgia. Trupa sa actuală e compusă din Tyler Bates, la chitară, dar și Gil Sharone la tobe.

Gil Sharone a cântat cu The Dillinger Escape Plan. Reba Meyers se află la chitară de asemenea, iar Matt Montgomery la bas. Tyler Bates și-a pus amprenta pe noile piese ale lui Manson, exact ca pe ultimele sale albume.

Citește în continuare

Muzică nouă

Marilyn Manson a revenit cu o piesă nouă: "As Sick As the Secrets Within"

Marilyn Manson a revenit după 4 ani de pauză cu o piesă nouă, "As Sick As the Secrets Within". Artistul a fost "anulat" din cauza unor procese şi acuzaţii de abuz, de care a scăpat în urma unor procese şi înţelegeri în afara tribunalului. Să vedem acum ce urmează pentru Brian Hugh Warner.

Publicat

pe

Coperta single Marilyn Manson As Sick As the Secrets Within
Coperta single Marilyn Manson As Sick As the Secrets Within │ FOTO: Nuclear Blast

La început de vară Marilyn Manson începea o serie de teasere ce păreau a face aluzie la muzică nouă şi o schimbare de look. Tot atunci am aflat că a semnat cu casa de discuri Nuclear Blast Records. Înţelegerea cu această casă de discuri apărea în perioada când se zvonea că artistul finalizase un nou album. Ultimul material discografic lansat de shock rocker a fost "We Are Chaos", în 2020.

A inclus colaborări cu Johnny Depp şi cu Norman Reedus, cel puţin pe partea vizuală, aceştia apărând în videoclipurile sale ca tovarăşi de aventuri mai mult sau mai puţin întunecate. Noua piesă, "As Sick As the Secrets Within" ne întoarce spre perioada baladelor de pe "Mechanical Animals" şi sunt curios dacă în spatele chitării catchy se mai află Tyler Bates, ca pe ultimele albume.

Manson se pregăteşte de un turneu în SUA, alături de Five Finger Death Punch, iar acest turneu începe pe 2 august 2024. A programat şi un turneu european pentru 2025, care îl va aduce începând cu februarie în Elveţia, Italia, Cehia, Germania şi Marea Britanie. În vârstă de 55 de ani, muzicianul a luat o pauză de la turnee din 209 încoace, atunci când era în turneul "Twins of Evil: Hell Never Dies", împreună cu Rob Zombie.

În 2022 în urma scandalurilor cu Evan Rachel Wood şi acuzaţiile de abuz, grooming şi scandaluri cu paparazzi, Marilyn a pierdut contractul cu casa de discuri Lorna Vista Recordings şi cu agenţia de management CAA. Manson şi-a susţinut mereu nevinovăţia pe parcursul scandalurilor.

Citește în continuare

Trending