Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Toto Dumitrescu a câștigat Te Cunosc de Undeva #14 - Vezi finaliștii sezonului

Actorul Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a câștigat ediția a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva, sezonul 15. Acesta l-a imitat pe Marilyn Manson și a obținut cel mai mare punctaj al serii. Au fost anunțați și finaliștii, ei urmând să concureze pe 19 decembrie pentru marele premiu de 15.000 de euro.

Publicat

pe

Toto Dumitrescu în emisiunea ”Te cunosc de undeva”
Toto Dumitrescu în emisiunea ”Te cunosc de undeva” │ FOTO: Captură YouTube

Toto Dumitrescu a fost electrizant în pielea lui Marilyn Manson, acest personaj venindu-i ca o mănușă. Atât transformarea fizică, cât și prezența scenică au avut vibrația neconvenționalului Manson, juriul și colegii săi apreciindu-i transformarea și acordându-i cele mai multe puncte. În calitate de câștigător al celei de-a 14-a ediții "Te Cunosc de Undeva!", Toto a mărturisit că i-a plăcut la nebunie sezonul 15.

"Mulțumesc! Sezonul ăsta a fost minunat. M-a îndemnat să-mi ies mult din zona de confort, să-mi descopăr o voce pe care nu eram convins că o am, o voce care mă va ajuta și în actorie, cu siguranță, dar și în viața de zi cu zi. Am cunoscut niște oameni extraordinari. Răi, da' buni. Extraordinari! Niște oameni extraordinari, de la care am învățat o mulțime de lucruri. Vă iubesc pe toți!", a spus Toto.

VIDEO: Transformarea cu care Toto Dumitrescu a câștigat Te Cunosc de Undeva #14 - Marilyn Manson, The Dope Show

Clasamentul ediției a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva! (sezonul 15):

  • Toto Dumitrescu (Marilyn Manson) - 56 de puncte
  • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu (trupa Blondy) - 50 de puncte
  • Tavi Clonda (Billy Ray Cyrus) - 50 de puncte
  • Ami (Christina Aguilera) - 40 de puncte
  • Monica Anghel & Marcel Pavel (Andrea Bocelli & Laura Pausini) - 33 de puncte
  • Adda (Jason Derulo) - 30 de puncte
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu (trupa Genius) - 28 de puncte
  • Jojo (Tom Jones) - 25 de puncte

Celelalte transformări de la Te Cunosc de Undeva #14, sezonul 15

VIDEO: AMI se transformă în Christina Aguilera - Dirrty

VIDEO: Tavi Clonda se transformă în Billy Ray Cyrus - Achy Breaky heart

VIDEO: Jojo se transformă în Tom Jones - Love Me Tonight

VIDEO: Monica Anghel & Marcel Pavel - Andrea Bocelli & Laura Pausini - Vivere

VIDEO: Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu se transformă în trupa Blondy - Ai greșit

VIDEO: Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în trupa Genius - Macho Man

VIDEO: ADDA se transformă în Jason Derulo - Savage Love

Cine sunt finaliștii celui de-al 15-lea sezon și în ce personaje se vor transforma

Finaliștii sezonului 15 Te cunosc de undeva! sunt Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, AMI, Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir. Ei vor face show în ultima emisiune a celui de-al 15-lea sezon Te Cunosc de Undeva, ce va fi difuzată pe Antena 1 pe 19 decembrie, de la ora 20:00.

Transformările din Marea Finală Te cunosc de Undeva!

AMI se va transforma în Britney Spears, Adriana Trandafir și Romică Țociu vor deveni Muhammed Rafi și Asha Bhosle, doi cântăreți indieni din filmul "O floare și doi grădinari", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îl vor interpreta amândoi pe Gică Petrescu, în oglindă, iar Monica Anghel și Marcel Pavel, se vor transforma în Alla Pugacheva și Ivan Rebroff, doi cântăreți din Rusia.

În finala de pe 19 decembrie vor cânta si cei care nu au reușit să se califice în ultima etapă. O vor face de dragul show-ului, fără a intra în competiția pentru marele trofeu și premiul de 15.000 de euro. Se vor implica, totuși, în concurs acordând puncte finaliștilor.

VIDEO Teaser: Marea finală Te cunosc de Undeva! (sezonul 15) are loc sâmbătă, 19 decembrie, de la 20:00

Comentează

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending