Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia "Un Alt an" - AUDIO

"Un Alt an" este un cântec perfect pentru această perioadă și totodată un nou single de pe albumul solo "Cutia cu secrete" ce urmează a fi lansat anul viitor. Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

"Un Alt an" este o baladă compusă de Călin Pop ce vorbește despre trecutul recent, dar oferă și o notă de optimism pentru anul ce vine. Melodia beneficiază de un artwork realizat de Elena Cercel.

"În nefasta perioadă de virusare pe care recent am traversat-o, cuprins de fiori și neliniști, am creat un audio meditativ, de final de an. În această conjunctură am decis să mă exprim doar eu cu ale mele gânduri, nedorind să îmi aglomerez genialii colegi de proiect (doar de data aceasta). Am simțit nevoia să fac această piesă, pentru sufletul meu, al nostru, al tuturor", a declarat Călin Pop.

Recent, Călin Pop a lansat o piesă în colaborare cu Alex Penescu, supraviețuitor al incendiului de la Colectiv.

Călin Pop și-a început cariera muzicală în 1980 împreună cu colegii săi de o viaţă, trupa Celelalte Cuvinte, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. Formată din mai sus numitul, alături de Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.

Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rock-ului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale ale trupei sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

AUDIO: Călin Pop - Un Alt an

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă "Nana", o piesă semnată Călin Pop și Raul Silaghi

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single împreună cu Raul Silaghi. Melodia se intitulează "Nana" și este disponibilă în articol.

Publicat

pe

"Un nou single, o nouă compoziție, un fusion mai acustic de această în duo împreună cu prietenul meu, trubadurul acustic Raul Silaghi, cu care am pornit acest proiect de vreo câțiva ani din dorința de a face muzical (când am timp) și altceva decât ceea ce fac eu de obicei. Astfel am reușit, pe lângă câteva apariții live, să și imprimăm până acum două piese, aceasta mai recenta în studioul Rootz Music Production al lui Marius Pop care a avut și bagheta producției muzicale. Este vorba de piesa numita <<Nana>>, ea, magiciana, cea din inima mea…", a declarat Călin Pop.

Călin Pop și folkistul Raul Silaghi au pus bazele acestui duo de suflet în urmă cu câțiva ani. Este un proiect pop, folk, rock acustic, o fuziune stilistică în care se cântă autentic, pe două voci și două chitare.

Călin Pop și-a început cariera muzicală în 1980 împreună cu colegii săi de o viaţă, trupa Celelalte Cuvinte, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. Formată din mai sus numitul, alături de Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.

AUDIO: Călin Pop & Raul Silaghi - Nana

Citește în continuare

Trending