Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!"

Tavi Clonda a câștigat episodul "Te cunosc de undeva!" din 19 septembrie cu transformarea în Adam Lambert, luptând cu președinții Putin și Obama, puși în scenă de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. Vezi clipurile video cu cele 8 transformări!

Publicat

pe

Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020
Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020 │ FOTO: Colaj capturi TV Antena 1

"Te cunosc de undeva!" a continuat la Antena 1 în seara de 19 septembrie 2020 cu al doilea episod de transformări din sezonul #15. Tavi Clonda a câștigat în rolul lui Adam Lambert - asociat ca solist trupei Queen - cu piesa "Don't Stop Me Now" (vezi video mai jos). La finalul jurizării, Tavi a primit 5 puncte din partea trupei de acompaniament The Colours, învingând un duo prezidențial.

Președinții Putin și Obama au fost sarea și piperul emisiunii, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu punându-i în scenă printr-un "Blueberry Hill" cu accent rusesc, respectiv, un "Sweet Home Chicago" amprentat cu entertainment pur american. Cei doi au făcut uz de prerogativele administrative, apelând chiar la linia scurtă cu telefonul roșu. N-au reușit să influențeze votul, dar au condimentat replicile tradiționale dintre concurenți, după interpretare.

Seara a adus 4 roluri în travesti (Toto, Marcel Pavel, AMI și Jojo), Patricia Kaas fiind cea mai interesantă interpretare, Toto Dumitrescu depășindu-și provocarea în ciuda dificultăților vocale. După ce a câștigat săptămâna trecută, Jojo a interpretat "Vals" în stilul lui Smiley, dar fără să-și înlăture timbrul gutural și fără ajutorului unei asemănări fizice.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au oferit cel mai comic moment, dificultatea sarcinii lor fiind mascată de o parodie amuzantă.

Clasamentul celei de-a doua ediții "Te cunosc de undeva!" #15

  1. Tavi Clonda - Adam Lambert ("Don't Stop Me Now") - 59 de puncte
  2. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Vladimir Putin & Barack Obama ("Blueberry Hill / Sweet Home Chicago") - 53 de puncte
  3. Toto Dumitrescu - Patricia Kaas ("Kabaret") - 40 de puncte
  4. Monica Anghel & Marcel Pavel - Cornelia Catanga & Romica Puceanu ("Florăresele") - 36 de puncte
    Romică Țociu & Adriana Trandafir - Andra & Tiger One ("Vreau sărutarea ta") - 36 de puncte
  5. Adda - Becky G ("Mala Santa") - 34 de puncte
  6. AMI - Killa Fonic ("Miami Bici") - 30 de puncte
  7. Jojo - Smiley ("Vals") - 29 de puncte

Echipele Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir au fost la egalitate de puncte. Câștigătorul serii a fost decis de band-ul The Colours, care i-a acordat 5 puncte lui Tavi.

Tavi Clonda - Adam Lambert ("Don't Stop Me Now")

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Vladimir Putin & Barack Obama ("Blueberry Hill / Sweet Home Chicago")

Toto Dumitrescu - Patricia Kaas ("Kabaret")

Romică Țociu & Adriana Trandafir - Andra & Tiger One ("Vreau sărutarea ta")

Monica Anghel și Marcel Pavel - Cornelia Catanga & Romica Puceanu ("Florăresele")

Adda - Becky G ("Mala Santa")

AMI - Killa Fonic ("Miami Bici")

Jojo - Smiley ("Vals")

Transformările următorului episod (#3), conform ruletei:

  • Jojo - Amy Winehouse
  • AMI - Dua Lipa
  • Adda - Benone Sinulescu
  • Monica Anghel și Marcel Pavel - Dan Spătaru & Margareta Pâslaru
  • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Eros Ramazzotti & Tina Turner
  • Toto Dumitrescu - David Lee Roth
  • Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Florin Salam & Goran Bregovic
  • Tavi Clonda - Elena Gheorghe (după ce a refuzat rolul Addei)
Comentează

Tehnologie

Cântăreți și creatori de conținut au participat la "Shorts - Unfiltered", un eveniment dedicat networking-ului, muzicii și inovației

Pe 14 octombrie 2024, Cat Music, YouTube și TRU [The Real You] au organizat "Shorts - Unfiltered", un eveniment ce a reunit peste 200 de influenceri, artiști și specialiști din domeniul marketingului online. Găsești în articol mai multe detalii despre acest demers.

Publicat

pe

Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered"
Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered" │ FOTO: Cat Music

"Shorts - Unfiltered" a fost marcat de prezentări captivante și discuții despre cele mai recente tendințe din industrie. YouTube a anunțat extinderea funcționalității Shorts, permițând utilizatorilor să creeze conținut de până la 3 minute, o schimbare ce promite să transforme dinamica platformei, iar participanții au avut ocazia să exploreze noi proiecte și să interacționeze cu nume de referință din muzică și creatori de conținut digital.

Evenimentul nu doar că a celebrat creativitatea creatorilor de conținut din România și a inovației în mediul digital, dar a și consolidat legăturile dintre artiști și branduri, promovând un spațiu de inspirație și descoperire a talentelor emergente și deschizând noi orizonturi pentru colaborări viitoare între creatori de conținut și branduri.

Ce vedete au participat la "Shorts - Unfilteres"?

Printre momentele deosebite s-au numărat și live show-urile susținute de artiști precum Cabron, Mark Stam și Tostogan'S, iar invitații s-au prezentat în ținute "Black & Red with a twist", accentuând atmosfera creativă a serii.

Printre participanți s-au numărat Azaleea Necula, Alex Cozma, Bianca Purcărea, Gabriela Bitiușca, Cristina Militaru, Cezara Cristescu, Marius Elisei, Alexandra Ungureanu, Jorge, Amna, Edward Maya, Adda, Catalin Rizea, JO, George Hora, Kamelia, Emy Alupei, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alții, fiecare aducând o notă de diversitate și originalitate.

Despre Cat Music și TRU [The Real You]

Cat Music, una dintre cele mai de succes case de discuri din România, continuă să sprijine artiști talentați. Are un canal de YouTube cu peste 7,8 miliarde de vizualizări și 7,6 milioane de abonați, consolidându-și astfel statutul de lider în industria muzicală din România.

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, Cristina Militaru, Bianca Badea și mulți alții.

Citește în continuare

Trending