Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Hardy ar putea fi noul James Bond după retragerea lui Daniel Craig

După numeroase speculaţii că următorul James Bond ar putea fi o femeie sau Idris Elba, se pare că rolul va reveni unui actor apreciat la Hollywood, unul de origine britanică. E vorba despre Tom Hardy, cunoscut pentru pelicule ca "Venom", serialul "Taboo", dar şi "Bronson" şi "The Dark Knight Rises". Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Tom Hardy in filmul "Legend"
Tom Hardy in filmul "Legend" │ FOTO: Paramount Pictures

Daniel Craig ajunge la finalul poveştii sale cu James Bond odată cu "No Time to Die" în această toamnă. S-a zvonit o perioadă că ar fi înlocuit de o variantă feminină de Bond, una care îşi va face intrarea chiar în acest film. Publicaţii britanice au început să scrie pe tema unei scurgeri de informaţii care îl indică pe Tom Hardy drept noul Bond. Anunţul oficial ar fi trebuit să vină în noiembrie, dar ar putea fi amânat de pandemie. Tom Hardy era pe listă scurtă a actorilor britanici care să preia rolul legendarului agent secret.

Pe aceeaşi listă se aflau şi Tom Hiddleston (Loki din "Thor"), Idris Elba şi Richard Madden. În 2018 Pierce Brosnan, care l-a jucat pe Bond între 1994 şi 2005 l-a propus pe Hardy, declarând că e convins că l-ar putea juca pe spionul britanic în mod excelent. Personal văd 3 aspecte care l-ar scoate pe Hardy din cursă: felul în care mormăie când vorbeşte, nesiguranţa pe care o etalează în toate rolurile şi o sensibilitate de care nu se poate despărţi, dar şi... faptul că e scund. Acest din urmă aspect nu e chiar o mare problemă, pentru că Tom Cruise are acelaşi neajuns şi a ţinut în spate franciza "Mission Impossible" şi chiar pe "Jack Reacher", care are 1.90 în cărţi.

Tom Hardy e totuşi asociat mai degrabă cu underdogs, personaje nesigure şi vulnerabile, care se auto depăşesc sau cu personaje negative monstruoase. E şi un actor foarte ocupat, având deja contract pentru jumătate de duzină de filme "Venom", plus spinoff-uri şi apariţii în "Spider-Man" sau serialul de succes "Peaky Blinders". Iar Daniel Craig a fost un Bond excelent, foarte fizic şi sigur pe sine.

Următorul film James Bond este "No Time To Die" şi acesta va avea premiera pe 12 noiembrie în Marea Britanie, după o amânare de luni bune din cauza pandemiei. Iniţial trebuia să ajungă în cinematografe în aprilie. În acest final de saga pentru Craig, Bond se află în Jamaica şi este teoretic pensionat. Vechiul său prieten Felix Leiter jucat de Jeffrey Weight de la CIA îi cere ajutorul pentru o ultimă misiune. Rami Malek, câştigător de Oscar pentru rolul din "Bohemian Rhapsody" este personajul negativ în această peliculă .

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Tom Hardy se luptă cu Carnage în noul trailer pentru filmul "Venom 2"

Filmul "Venom" a fost apreciat pe final de an 2018, aducând în prim plan anti eroul Venom, jucat magistral de Tom Hardy. Chiar dacă pelicula a polarizat unii dintre fanii comic book-urilor, interpretarea lui Hardy a salvat producţia şi a adus încasări însemnate care au dus şi la realizarea unei continuări. "Venom Let There Be Carnage” a primit primul trailer mai lung şi puteţi să îl vizionaţi în articol.

Publicat

pe

Poster Venom Let There Be Carnage 2021
Poster Venom Let There Be Carnage 2021 │ FOTO: Sony Pictures

Pe numele său complet "Venom: Let There be Carnage", filmul realizat de Sony Pictures va debuta în cinematografe pe 24 septembrie 2021. Tom Hardy îşi reia rolul jurnalistului căzut în dizgraţie Eddie Brock, fuzionat cu simbiotul extraterestru Venom, care învaţă să trăiască pe Terra. De această dată villainul principal este Carnage, jucat de Woody Harrelson, care primise o introducere chiar de la finalul primului "Venom" în octombrie 2018. Judecând după crâmpeiele şi teaserele din nouă producţie, vom avea un inamic crud şi haotic, mai puţin calculat decât omul de ştiinţă jucat de Riz Ahmed în precedentul film.

Din distribuţie mai fac parte şi Michelle Williams, care a fost iubita lui Venom în prima peliculă. Joacă şi Stephen Graham, pe care îl ştim din "The Irishman", "This Is England" şi care a jucat alături de Tom Hardy în serialul "Taboo". Regizorul lui "Let There Be Carnage" va fi Andy Serkis, cunoscut la început de carieră în rolul lui Gollum din "Lord of the Rings" şi un model la Hollywood pentru modul în care ar trebui să arate emularea de animaţii faciale pentru personaje computerizate.

Le-a dat viaţa lui Gollum, Cesar din "Planeta Maimuţelor" şi King Kong. Serkis este şi noul majordom Alfred pentru Batman-ul lui Robert Pattinson, dar a fost şi liderul Snoke din ultimele filme "Star Wars". Ca regizor e totuşi la început de carieră, având la activ până acum filmele "Breathe", "Mowgli" şi "The Ruins Of Empires".

Revenind la "Venom", filmul a fost desfiinţat de critici, dar a prins la public, cu un box office global de 850 de milioane de dolari. În "Venom 2" va apărea şi personajul Shriek, iubita lui Carnage, jucată de Naomie Harris. Noul film Sony Pictures îl are ca scenarist pe Kelly Marcel, iar de cinematografie se ocupă câştigătorul de premii Oscar "Robert Richardson", care are la activ colaborări cu Quentin Tarantino. Bătălia anti eroilor trebuia să ajungă pe marile ecrane pe 2 octombrie 2020, dar a fost amânată întâi până pe 25 iunie 2021 şi apoi 24 septembrie 2021.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending