Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Keanu Reeves va "ieși" la o întâlnire de 15 minute pentru a ajuta o organizație caritabilă

Actorul s-a angajat să doneze 15 minute din timpul său ca parte a unei licitații online pentru Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "Siberia" (2018)
Keanu Reeves în "Siberia" (2018) │ FOTO: IMDb

De ani buni, Keanu a donat în secret timp și bani unor organizații de caritate pentru bolnavii de cancer, în onoarea surorii sale care a învins leucemia. Acum, actorul va oferi un apel de 15 minute via Zoom celui care face cea mai valoroasă ofertă într-o licitație pentru Camp Rainbow Gold.

Camp Rainbow Gold oferă servicii gratuite sutelor de cetățeni ai statului Idaho care au nevoie, și este susținută de peste 300 de voluntari din toată țara. Misiunea organizației este aceea de a oferi sprijin emoțional copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor. Licitația în discuție servește la stimularea eforturilor de strângere de fonduri pentru Camp Rainbow Gold în urma unui eveniment amânat din cauza pandemiei COVID-19.

"Ne-am dat seama rapid că nu vom fi singurii care transformă strângerea de fonduri într-o licitație online", a spus directorul executiv al Camp Rainbow Gold, Elizabeth Lizberg.

Keanu Reeves va răspunde la întrebări și poate va bea un pahar de vin (virtual) cu norocul sau norocoasa care va licita. În cadrul acestui eveniment caritabil, actorului i se vor alătura alte nume notabile, inclusiv fosta membră a trupei Fifth Harmony, Ally Brooke, care va susține un concert privat de 15 minute via Zoom și legendarul actor Rob Paulsen, care va imita unele dintre personajele sale memorabile de la Jimmy Neutron până la Pinky and the Brain. Alte "oferte" ale acestei licitații includ: o chitară semnată de Andy Grammer; o zi de spa; un model personalizat pentru tatuaje; și escapade în Mexic, Sun Valley sau la o fermă de animale.

Ofertele complete pentru licitație se găsesc pe site-ul oficial al organizației, camprainbowgold.org. Campania s-a deschis ieri, 15 iunie și se va încheia pe 22 iunie.

În altă ordine de idei, Keanu a vorbit recent despre noul film "The Matrix", ce va fi lansat în 2022 (reprogramat din cauza COVID-19). Actorul a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Trupa lui Keanu Reeves va lansa muzică nouă, după mai bine de 23 de ani

De la mijlocul anilor '90 până la începutul anilor 2000, Keanu Reeves a co-fondat și a cântat la bass într-o trupă de grunge numită Dogstar. Formația s-a reunit vara trecută, recent anunțând că va lansa muzică nouă și va susține o serie de show-uri live. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Dogstar a lansat EP-ul "Quattro Formaggi" și două albume, "Our Little Visionary" (1996) și "Happy Ending (2000), înainte de a se destrăma în 2002. Reeves a cântat la bass în cadrul trupei, iar interesul pentru Dogstar a crescut pe măsură ce cariera sa de actor s-a dezvoltat.

Vara trecută, trupa s-a reunit, veste confirmată de un cont de Instragram unde au fost publicate o serie de fotografii și clipuri video din studioul de înregistrare.

Recent, Dogstar a dezvăluit o fotografie din timpul unei ședințe foto. Reacția fanilor a fost atât de răsunătoare, încât trupa a împărtășit mai multe detalii.

"Vă mulțumim tuturor pentru comentariile amabile. Suntem foarte bucuroși să vedem un astfel de răspuns. Sincer, nu ne așteptam la asta. Ne face să vrem să cântăm și mai mult.

Vom lansa muzică nouă în această vară, urmată de câteva concerte. De îndată ce totul va fi pus la punct, vom anunța pe toată lumea. Sunt atât de multe de făcut, dar fiți siguri că lucrăm și am adunat o echipă fantastică care ne ajută. De asemenea, vom realiza un videoclip muzical pentru a acompania prima noastră melodie. Asta e tot ce vă putem spune acum. Abia așteptăm să împărtășim noua noastră muzică cu toată lumea. Este cel mai satisfăcător și mai semnificativ lot de melodii pe care l-am făcut vreodată. Vă mulțumim încă o dată pentru că ați avut atâta răbdare cu noi. Avem cu adevărat cei mai buni și cei mai loiali fani!", este mesajul transmis de Dogstar.

Citește în continuare

Trending