Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Keanu Reeves va "ieși" la o întâlnire de 15 minute pentru a ajuta o organizație caritabilă

Actorul s-a angajat să doneze 15 minute din timpul său ca parte a unei licitații online pentru Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer. Găsești mai multe detalii în articol.
Keanu Reeves în

Keanu Reeves în "Siberia" (2018) (foto: IMDb)

De ani buni, Keanu a donat în secret timp și bani unor organizații de caritate pentru bolnavii de cancer, în onoarea surorii sale care a învins leucemia. Acum, actorul va oferi un apel de 15 minute via Zoom celui care face cea mai valoroasă ofertă într-o licitație pentru Camp Rainbow Gold.

Camp Rainbow Gold oferă servicii gratuite sutelor de cetățeni ai statului Idaho care au nevoie, și este susținută de peste 300 de voluntari din toată țara. Misiunea organizației este aceea de a oferi sprijin emoțional copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor. Licitația în discuție servește la stimularea eforturilor de strângere de fonduri pentru Camp Rainbow Gold în urma unui eveniment amânat din cauza pandemiei COVID-19.

"Ne-am dat seama rapid că nu vom fi singurii care transformă strângerea de fonduri într-o licitație online", a spus directorul executiv al Camp Rainbow Gold, Elizabeth Lizberg.

Keanu Reeves va răspunde la întrebări și poate va bea un pahar de vin (virtual) cu norocul sau norocoasa care va licita. În cadrul acestui eveniment caritabil, actorului i se vor alătura alte nume notabile, inclusiv fosta membră a trupei Fifth Harmony, Ally Brooke, care va susține un concert privat de 15 minute via Zoom și legendarul actor Rob Paulsen, care va imita unele dintre personajele sale memorabile de la Jimmy Neutron până la Pinky and the Brain. Alte "oferte" ale acestei licitații includ: o chitară semnată de Andy Grammer; o zi de spa; un model personalizat pentru tatuaje; și escapade în Mexic, Sun Valley sau la o fermă de animale.

Ofertele complete pentru licitație se găsesc pe site-ul oficial al organizației, camprainbowgold.org. Campania s-a deschis ieri, 15 iunie și se va încheia pe 22 iunie.

În altă ordine de idei, Keanu a vorbit recent despre noul film "The Matrix", ce va fi lansat în 2022 (reprogramat din cauza COVID-19). Actorul a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris.

Citește mai multe despre Keanu Reeves
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper vorbește despre efectele pandemiei: "Cred că am anulat peste 120 de concerte"

Alice Cooper a fost surprins de lunga perioadă a carantinei, mărturisind că nu se aștepta ca efectele pandemiei să ajungă...

Închide