Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Keanu Reeves va "ieși" la o întâlnire de 15 minute pentru a ajuta o organizație caritabilă

Actorul s-a angajat să doneze 15 minute din timpul său ca parte a unei licitații online pentru Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "Siberia" (2018)
Keanu Reeves în "Siberia" (2018) │ FOTO: IMDb

De ani buni, Keanu a donat în secret timp și bani unor organizații de caritate pentru bolnavii de cancer, în onoarea surorii sale care a învins leucemia. Acum, actorul va oferi un apel de 15 minute via Zoom celui care face cea mai valoroasă ofertă într-o licitație pentru Camp Rainbow Gold.

Camp Rainbow Gold oferă servicii gratuite sutelor de cetățeni ai statului Idaho care au nevoie, și este susținută de peste 300 de voluntari din toată țara. Misiunea organizației este aceea de a oferi sprijin emoțional copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor. Licitația în discuție servește la stimularea eforturilor de strângere de fonduri pentru Camp Rainbow Gold în urma unui eveniment amânat din cauza pandemiei COVID-19.

"Ne-am dat seama rapid că nu vom fi singurii care transformă strângerea de fonduri într-o licitație online", a spus directorul executiv al Camp Rainbow Gold, Elizabeth Lizberg.

Keanu Reeves va răspunde la întrebări și poate va bea un pahar de vin (virtual) cu norocul sau norocoasa care va licita. În cadrul acestui eveniment caritabil, actorului i se vor alătura alte nume notabile, inclusiv fosta membră a trupei Fifth Harmony, Ally Brooke, care va susține un concert privat de 15 minute via Zoom și legendarul actor Rob Paulsen, care va imita unele dintre personajele sale memorabile de la Jimmy Neutron până la Pinky and the Brain. Alte "oferte" ale acestei licitații includ: o chitară semnată de Andy Grammer; o zi de spa; un model personalizat pentru tatuaje; și escapade în Mexic, Sun Valley sau la o fermă de animale.

Ofertele complete pentru licitație se găsesc pe site-ul oficial al organizației, camprainbowgold.org. Campania s-a deschis ieri, 15 iunie și se va încheia pe 22 iunie.

În altă ordine de idei, Keanu a vorbit recent despre noul film "The Matrix", ce va fi lansat în 2022 (reprogramat din cauza COVID-19). Actorul a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Primul trailer "The Matrix Resurrections" este aici - VIDEO

După luni bune de teasere, avem şi primul trailer pentru noul film "The Matrix", "The Matrix Resurrections", care va sosi la finalul lui 2021. Pe parcursul a 3 minute avem efecte speciale demne de Michael Bay combinat cu Luc Besson, iar pe fundal auzim piesa "White Rabbit" de la Jefferson Airplane. Disecăm trailerul în articol.

Publicat

pe

Trailer Matrix Resurrections 2021
Trailer Matrix Resurrections 2021 │ FOTO: Warner Bros

"The Matrix Resurrections" este al patrulea film din serie şi va debuta pe 22 decembrie 2021 în cinematografe, dar şi pe HBO Max. HBO Max va sosi în România de altfel în 2022, aşa cum a fost confirmat la început de septembrie. Probabil la noi va sosi pe HBO Go. La 18 ani de la ultimul film "The Matrix", Keanu Reeves revine în rolul lui Neo, dar cu o imagine mai degrabă asociată lui John Wick, prin plete, vestimentaţie şi barbă.

Noul film este regizat de Lana Wachowski de această dată, nu de ambii fraţi/surori Wachowski şi continuă de unde a rămas "Revolutions". Trailerul ne dă indicii că acest Neo nu este amnezic, ci ţine minte ce s-a întâmplat în prima trilogie. Pe de altă parte Trinity nu pare să ştie nimic, judecând după faptul că nu îl recunoaşte pe Neo. Neo pare să trăiască într-o lume virtuală, un construct inspirat de San Francisco, în care Neil Patrick Harris îi serveşte drept psiholog. Atunci când l-am văzut în distribuţie mi l-am imaginat mai degrabă un asociat al Agentului Smith totuşi.

Nu ducem lipsă de agenţi în trailer, de secvenţe de acţiune, lansatoare de rachete şi chiar Trinity manifestându-şi puterile. Internetul e deja plin de meme-uri cu răţuşca de pe capul lui Keanu în cadă, care va fi mult disecată de aici încolo. Posibil ca şi melodia de pe fundal, "White Rabbit" de la Jefferson Airplane să fie un indiciu cu privire la poveste. Judecând după desfăşurarea acţiunii din trailer, Yahya Abdul-Mateen II pare să fie noul Neo, iar Keanu devine un fel de mentor pentru el, un Morpheus care îl scoate din lumea pe care o credea reală.

Teoretic Neo a murit la finalul lui "Revolutions", practic ar putea să fie încă prezent într-o variantă a realităţii. Posibil ca maşinile să îl fi ţinut totuşi captiv într-o simulare, având un scop clar definite în Matrix 2.0. Aşa ar avea sens şi pastilele albastre pe care le tot ia. Ne întrebam şi ce s-a întâmplat cu Morpheus, mai ales că Laurence Fishburne nu face parte din distribuţie. Din ce vedem în trailer Yahya Abdul pare să vorbească precum Morpheus şi se mişcă fix ca el, deci ar putea să îi fi preluat rolul. Poate e Morpheus într-un corp nou sau un program creat să îl înlocuiască, eventual un fiu al său.

În ultimul film "Matrix" a avut loc un armistiţiu intre maşinării şi rezistenţa şi a avut loc marele reboot. Acum conflictul pare a fi izbucnit din nou. Sunt şi voci care spun că povestea e un reboot complet şi o luăm de la zero cu istoria primului film. Vom afla mai multe pe 22 decembrie.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending