Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Keanu Reeves este de părere că "The Matrix 4" are un scenariu "cu adevărat special"

Într-un interviu recent, Keanu Reeves a menționat că scenariul noii pelicule l-a convins să intre din nou în rolul lui Neo. Actorul a avut o mulțime de cuvinte laudative la adresa viitorului proiect cinematografic. Găsești mai multe detalii în articol.
Keanu Reeves în

Keanu Reeves în "The Matrix Revolutions" (foto: IMDb)

Dacă unii actori se reîntorc la rolurile care i-au consacrat din varii motive, de la nostalgie, până la remunerația generoasă, Keanu Reeves se numără printre cei care au avut alte pretexte. Într-un interviu acordat publicației Empire, actorul în vârstă de 55 de ani a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris:

"Lana Wachowski a scris un scenariu încântător și o poveste minunată cu care rezonez. Acesta e singurul motiv. Să lucrez din nou cu ea e pur și simplu minunat. [Scenariul] este cu adevărat special și cred că povestea are o anumită profunzime din care putem să învățăm câte ceva".

Lana Wachowski a creat scenariul împreună cu David Mitchell (Cloud Atlas, Sense8) și Aleksandar Hemon (Sense8). De asemenea, Wachowski va regiza pelicula. Ea și sora sa, Lilly, și-au împărțit îndatoririle de regie și scriere pentru cele trei filme "The Matrix" deja lansate.

Deși nu au fost prezentate detalii concrete ale noului film, există câteva zvonuri în ceea ce privește acțiunea peliculei. Potrivit IndieWire, fanii "The Matrix" se pot aștepta la călătorii în timp și la apariția unei versiuni mai tinere a personajului Morpheus.

În afară de Reeves, și actrița Carrie Ann Moss va reveni în noul film, în rolul lui Trinity. Pe afişul lungmetrajului mai apar Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris. Producția filmului a fost oprită din cauza COVID-19, astfel că lansarea "The Matrix 4" a fost reprogramată din mai 2021 pentru aprilie 2022.

Citește mai multe despre Keanu Reeves
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Transparență totală în verificarea conduitei polițiștilor din SUA, cerută de Rihanna, Billie Eilish și sute de alți artiști într-o scrisoare deschisă

Rihanna, Billie Eilish, Ariana Grande, Billie Joe Armstrong, Steven Tyler, Papa Roach și sute de alți artiști și persoane din...

Închide