Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Keanu Reeves este de părere că "The Matrix 4" are un scenariu "cu adevărat special"

Într-un interviu recent, Keanu Reeves a menționat că scenariul noii pelicule l-a convins să intre din nou în rolul lui Neo. Actorul a avut o mulțime de cuvinte laudative la adresa viitorului proiect cinematografic. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "The Matrix Revolutions"
Keanu Reeves în "The Matrix Revolutions" │ FOTO: IMDb www.imdb.com

Dacă unii actori se reîntorc la rolurile care i-au consacrat din varii motive, de la nostalgie, până la remunerația generoasă, Keanu Reeves se numără printre cei care au avut alte pretexte. Într-un interviu acordat publicației Empire, actorul în vârstă de 55 de ani a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris:

"Lana Wachowski a scris un scenariu încântător și o poveste minunată cu care rezonez. Acesta e singurul motiv. Să lucrez din nou cu ea e pur și simplu minunat. [Scenariul] este cu adevărat special și cred că povestea are o anumită profunzime din care putem să învățăm câte ceva".

Lana Wachowski a creat scenariul împreună cu David Mitchell (Cloud Atlas, Sense8) și Aleksandar Hemon (Sense8). De asemenea, Wachowski va regiza pelicula. Ea și sora sa, Lilly, și-au împărțit îndatoririle de regie și scriere pentru cele trei filme "The Matrix" deja lansate.

Deși nu au fost prezentate detalii concrete ale noului film, există câteva zvonuri în ceea ce privește acțiunea peliculei. Potrivit IndieWire, fanii "The Matrix" se pot aștepta la călătorii în timp și la apariția unei versiuni mai tinere a personajului Morpheus.

În afară de Reeves, și actrița Carrie Ann Moss va reveni în noul film, în rolul lui Trinity. Pe afişul lungmetrajului mai apar Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris. Producția filmului a fost oprită din cauza COVID-19, astfel că lansarea "The Matrix 4" a fost reprogramată din mai 2021 pentru aprilie 2022.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

"BRZRKR" - cartea de benzi desenate realizată de Keanu Reeves - primește două ecranizări

"BRZRKR" a fost lansată abia acum trei săptămâni, dar este deja pe cale să devină un real succes. Netflix a comandat o adaptare pentru un lungmetraj, precum și o serie anime, iar Keanu Reeves urmează să joace în ambele. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer BRZRKR
Trailer BRZRKR │ FOTO: captură YouTube / BOOM! Studios

Mai mult, Reeves va și produce proiectele alături de Ross Richie și Stephen Christy de la Boom! Studios (editura cărții de benzi desenate) și Stephen Hamel de la Company Films. Filmul live-action va fi o adaptare reprezentativă a poveștii din "BRZRKR" (destinată să aibă 12 numere), în timp ce anime-ul va aprofunda universul acestor benzi desenate.

Actorul de 56 de ani a creat și a scris benzile desenate alături de scriitorul Matt Kindt (care a scris pentru Marvel și DC) și ilustratorul Ron Garney.

Potrivit Netflix și Boom! Studios, "BRZRKR" este o saga brutală despre luptele unui războinic nemuritor. Personajul, cunoscut doar ca "B", este pe jumătate om și pe jumătate zeu, blestemat și constrâns la violență. Dar, după ce a rătăcit pe pământ secole întregi, B ar putut găsi în sfârșit un refugiu - să lucreze pentru guvernul american și să ducă lupte prea violente și prea periculoase pentru oricine altcineva. În schimb, lui B i se va împlini singura sa dorință - adevărul despre existența lui pătată cu sânge și cum să-i pună capăt.

Momentan, nu se știe ce actori vor juca alături de Reeves, dar, având în vedere că Netflix s-a alăturat proiectelor, este de așteptat ca alte nume mari să fie implicate. Un alt motiv pentru care actori cunoscuți ar putea fi interesați să joace în aceste producții este succesul pe care primul număr "BRZRKR" deja l-a atins. Ediția s-a vândut în peste 615.000 de exemplare de la lansarea din 3 martie, un număr imens pentru o editură independentă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE