Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Keanu Reeves este de părere că "The Matrix 4" are un scenariu "cu adevărat special"

Într-un interviu recent, Keanu Reeves a menționat că scenariul noii pelicule l-a convins să intre din nou în rolul lui Neo. Actorul a avut o mulțime de cuvinte laudative la adresa viitorului proiect cinematografic. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "The Matrix Revolutions"
Keanu Reeves în "The Matrix Revolutions" │ FOTO: IMDb www.imdb.com

Dacă unii actori se reîntorc la rolurile care i-au consacrat din varii motive, de la nostalgie, până la remunerația generoasă, Keanu Reeves se numără printre cei care au avut alte pretexte. Într-un interviu acordat publicației Empire, actorul în vârstă de 55 de ani a spus că a fost convins să accepte rolul datorită scenariului bine scris:

"Lana Wachowski a scris un scenariu încântător și o poveste minunată cu care rezonez. Acesta e singurul motiv. Să lucrez din nou cu ea e pur și simplu minunat. [Scenariul] este cu adevărat special și cred că povestea are o anumită profunzime din care putem să învățăm câte ceva".

Lana Wachowski a creat scenariul împreună cu David Mitchell (Cloud Atlas, Sense8) și Aleksandar Hemon (Sense8). De asemenea, Wachowski va regiza pelicula. Ea și sora sa, Lilly, și-au împărțit îndatoririle de regie și scriere pentru cele trei filme "The Matrix" deja lansate.

Deși nu au fost prezentate detalii concrete ale noului film, există câteva zvonuri în ceea ce privește acțiunea peliculei. Potrivit IndieWire, fanii "The Matrix" se pot aștepta la călătorii în timp și la apariția unei versiuni mai tinere a personajului Morpheus.

În afară de Reeves, și actrița Carrie Ann Moss va reveni în noul film, în rolul lui Trinity. Pe afişul lungmetrajului mai apar Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris. Producția filmului a fost oprită din cauza COVID-19, astfel că lansarea "The Matrix 4" a fost reprogramată din mai 2021 pentru aprilie 2022.

Trending