Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi prima imagine cu Daniel Craig în "Knives Out 3"

Daniel Craig va încerca să rezolve un nou mister în "Knives Out 3". Pelicula va fi regizată tot de Rian Johnson care a stat la cârma primelor două filme din serie: "Knives Out" (2019) și "Knives Out: Glass Onion" (2022).

Publicat

pe

Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019
Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019 │ FOTO: captură YouTube / Lionsgate Movies

Sub titulatura "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery", cel de-al treilea film din seria "Knives Out" va fi lansat în 2025. Până atunci, însă, spectatorii vor fi ținuți la curent cu desfășurarea producției prin diverse "lansări". Una dintre acestea este o imagine cu Daniel Craig în rolul detectivului Benoit Blanc. Are părul mai lung decât în filmele anterioare, este îmbrăcat într-un costum din trei piese și ține în mână o pălărie.

Distribuția peliculei este completată de actori unul și unul, precum Josh O'Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott, Kerry Washington, Glenn Close, Jeremy Renner, Mila Kunis, Daryl McCormack sau Josh Brolin.

Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre noul film. Luna trecută, a fost lansat un teaser de 45 de secunde care anunța titlul și anul lansării, dar și un scurt discurs:

"La început, s-au arătat cuțitele. Apoi, sticla s-a spart. Dar cel mai periculos caz al meu de până acum este pe cale să fie dezvăluit", narează Daniel Craig, făcând referire la titlurile celor două filme deja lansate - "Knives Out" și "Glass Onion".

"Wake Up Dead Man" va fi distribuit de Netflix ca parte a contractului semnat cu regizorul Rian Johnson, în valoare de 450 de milioane de dolari. Primul film din serie a încasat 312 milioane de dolari la box office-ul global, fiind lansat și în cinematografe de Lionsgate. Netflix a prezentat limitat "Glass Onion" la cinema, strângând doar 13 milioane de dolari, înainte de a-l lansa pe streaming. "Wake Up Dead Man" va ajunge pe Netflix, însă nu se știe dacă va beneficia și de o difuzare pe marele ecran.

FOTO: Daniel Craig în "Knives Out 3"

Trending