Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Iggy Pop a anunțat difuzarea unui concert la care au participat membri Arctic Monkeys și Queens of the Stone Age

Iggy Pop a anunțat că va transmite în direct faimosul său concertul din 2016 de la Royal Albert Hall din Londra, susținut în cinstea albumului lansat în același an, "Post Pop Depression".
Iggy Pop - We Are The People

Iggy Pop - We Are The People

În timp ce toate spectacolele artistului sunt extrem de distractive, acesta a fost la superlativ, deoarece i-a avut ca invitați pe toboșarul Arctic Monkeys, Matt Helders și pe membrii Queen of the Stone Age - Josh Homme și Dean Fertita.

Concertul va fi transmis astăzi, 13 mai, în direct pe YouTube, începând cu ora 22:00 (ora României). Muzicianul a postat un mesaj pe Twitter despre acest eveniment:

"Gata să-l retrăiești? Stai acasă și dansează în cinstea aniversării a patru ani de la concertul IggyPop Post Pop Depression live la Royal Albert Hall".

Albumul "Post Pop Depression" este o continuare spirituală a "Lust for Life", colaborarea lui Iggy Pop din 1977 cu David Bowie care l-a ajutat să "învie". Ca atare, setlist-ul cuprinde piese de pe cele două materiale, plus câteva piese de pe albumul de debut, "The Idiot".

Vezi concertul Iggy Pop de la Royal Albert Hall

Setlist concert Iggy Pop:

Lust for Life
Sister Midnight
American Valhalla
Sixteen
In the Lobby
Some Weird Sin
Funtime
Tonight
Sunday
German Days
Mass Production
Nightclubbing
Gardenia
The Passenger
China Girl

Bis:
Break Into Your Heart
Fall in Love With Me
Repo Man
Baby
Chocolate Drops
Paraguay
Success

Citește mai multe despre Iggy Pop
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Deschideți poarta soarelui", primul show de televiziune din România înregistrat online cu peste 70 de artiști

TVR uneşte într-o gală muzicală filmată integral la distanță un număr impresionant de artişti români din ţară şi din străinătate....

Închide