Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Iggy Pop a anunțat difuzarea unui concert la care au participat membri Arctic Monkeys și Queens of the Stone Age

Iggy Pop a anunțat că va transmite în direct faimosul său concertul din 2016 de la Royal Albert Hall din Londra, susținut în cinstea albumului lansat în același an, "Post Pop Depression".
Iggy Pop - We Are The People

Iggy Pop - We Are The People

În timp ce toate spectacolele artistului sunt extrem de distractive, acesta a fost la superlativ, deoarece i-a avut ca invitați pe toboșarul Arctic Monkeys, Matt Helders și pe membrii Queen of the Stone Age - Josh Homme și Dean Fertita.

Concertul va fi transmis astăzi, 13 mai, în direct pe YouTube, începând cu ora 22:00 (ora României). Muzicianul a postat un mesaj pe Twitter despre acest eveniment:

"Gata să-l retrăiești? Stai acasă și dansează în cinstea aniversării a patru ani de la concertul IggyPop Post Pop Depression live la Royal Albert Hall".

Albumul "Post Pop Depression" este o continuare spirituală a "Lust for Life", colaborarea lui Iggy Pop din 1977 cu David Bowie care l-a ajutat să "învie". Ca atare, setlist-ul cuprinde piese de pe cele două materiale, plus câteva piese de pe albumul de debut, "The Idiot".

Vezi concertul Iggy Pop de la Royal Albert Hall

Setlist concert Iggy Pop:

Lust for Life
Sister Midnight
American Valhalla
Sixteen
In the Lobby
Some Weird Sin
Funtime
Tonight
Sunday
German Days
Mass Production
Nightclubbing
Gardenia
The Passenger
China Girl

Bis:
Break Into Your Heart
Fall in Love With Me
Repo Man
Baby
Chocolate Drops
Paraguay
Success

Citește mai multe despre Iggy Pop
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Deschideți poarta soarelui", primul show de televiziune din România înregistrat online cu peste 70 de artiști

TVR uneşte într-o gală muzicală filmată integral la distanță un număr impresionant de artişti români din ţară şi din străinătate....

Închide