Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Câștigătoare a două premii Grammy, Kimbra cântă în premieră la București

Artista din Noua Zeelandă Kimbra va susține pe 27 septembrie primul concert în România. Cunoscută publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know", Kimbra va concerta în București, la Quantic Open Air, terasa de vară în aer liber a Clubului Quantic.
Kimbra

Kimbra

Kimbra este una dintre cele mai apreciate artiste din Noua Zeelandă. Cu 3 albume lansate și cu turnee în intreaga lume, Kimbra păstrează caracteristicile unui show intim în cadrul concertelor sale.

Câștigătoare a două premii Grammy în 2013 pentru Record of the Year și Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregătește să lanseze pe 26 Octombrie EP-ul "Songs From Primal Heart, Reimagined". Materialul va conține 4 piese de pe albumul "Primal Heart" în variantă acustică.

În ce privește viitorul EP, artista a declarat că întotdeauna a dorit un material cu piese acustice prin care să se depărteze de beat-uri și să simplifice muzica..."Doar voce și chitară", dupa cum spune artista.

Așadar, în concertul de pe 27 septembrie din Quantic, Kimbra va prezenta publicului un concept intim, reinventat, în care piesele vor fi reduse la chitară, bas și pian.

Prețuri bilete la concertul Kimbra din Quantic:

Kimbra va veni în România pentru un concert restrâns. Showul are loc în aer liber, pe terasa Clubului Quantic din Șoseaua Grozăvești 82 - lângă metrou Grozăvești și se vor pune în vânzare doar 800 de bilete.

Primele 100 de bilete au prețuri speciale de 129 lei la Golden Circle (în fața scenei) și 89 lei la Acces General. Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 300 de bilete. Pentru mai multe detalii consultați agenda de concerte.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kimbra
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează noul album "Norman Fucking Rockwell" în august

Aflată la Benicàssim Festival, Lana Del Rey a anunțat că noul ei album va fi lansat luna viitoare. Discul se...

Închide