Urmărește-ne în Social Media

pop

Kimbra

Poster eveniment Kimbra

Kimbra vine în premieră în România într-un concert ce va avea loc în Club Quantic pe 27 septembrie 2019, de la ora 19:00. În deschidere va cânta Lucia.

Bilete concert Kimbra la București

Profită de o reducere de 30% cumpărând apăsând butonul CUMPĂRĂ BILETE de mai sus!

  • Acces General - 120 lei (-30% cu voucherul "KIMBRA30")
  • Golden Circle - 160 lei (-30% cu voucherul "KIMBRA30")

*Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 300 de bilete.
*Se pun în vânzare doar 800 de bilete.

Kimbra

Cunoscută publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know", dar și pentru piesele cu zeci de milioane de view-uri precum "Settle Down" sau "Cameo Lover", Kimbra cântă în premieră în România la Quantic Open Air (terasa de vara în aer liber a Clubului Quantic).

Kimbra este una dintre cele mai importante artiste din Noua Zeelanda. Câștigătoare a două premii Grammy în 2013 pentru Record of the Year și Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregătește să lanseze pe 26 octombrie EP-ul "Songs From Primal Heart, Reimagined". Materialul va conține 4 piese de pe albumul "Primal Heart" în varianta acustică.

Cu trei albume lansate și cu turnee în întreaga lume, Kimbra păstrează caracteristicile unui show intim în cadrul concertelor sale. Kimbra, un concept intim, reinventat într-o seară cu muzica live în care piesele vor fi reduse la chitară, bass și pian.

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată. Coverul piesei "Silence" a devenit viral, strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live având loc la ediția din 2012 a Summer Well pe o scenă amenajată special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Totul a culminat la sfârșitul anului 2015 cu lansarea primului disc de studio, „Silence”, o producție eclectică mult-așteptată de către fanii Luciei.

RECOMANDARE: Lucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO

În aprilie 2018, Lucia a lansat cel de-al doilea album, "Samsara". Acesta reprezintă o nouă etapă muzicală - mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 septembrie 2019. Ref #126260

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.