Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Irina Rimes cântă cu The Motans pe noua piesă "POEM" - Teaser Video

Irina Rimes şi The Motans colaborează din nou. Artiştii au postat un teaser pe YouTube, pentru o piesă numită "POEM", care va debuta împreună cu un clip oficial pe 11 aprilie. Urmăreşte teaserul în cadrul articolului.
Teaser Videoclip The Motans Irina Rimes POEM

Teaser Videoclip The Motans Irina Rimes POEM │ FOTO: The Motans

Irina Rimes şi Denis Roabeş, creierul proiectului muzical The Motans apar foarte apropiaţi în teaserul video al piesei "POEM". Cei doi sunt văzuţi mâncând alune, jucându-se ca doi copii, iar Irina sare în spatele lui Denis în scurtul video. Muzicienii apar ţinându-se de mână, iar The Motans cântă versul "vreau să ai curajul pentru primul pas".

Pare să fie o poveste de dragoste între cei doi, care vor fi şi protagoniştii noului videoclip. The Motans şi Irina Rimes au mai colaborat pe piesa "Cel mai bun DJ", care a debutat în vara anului 2018, strângând peste 13 milioane de vizualizări. Unele dintre cele mai apreciate voci de peste Prut, artiştii revin cu o creaţie romantică şi melancolică, aşa cum ne-au obişnuit.

Irina Rimes pregăteşte un concert la Hard Rock Cafe pe 10 aprilie 2019, începând cu ora 21:30. Puteţi câştiga o invitaţie dublă la acel eveniment.

Colaborarea dintre artistă şi The Motans nu este o întâmplare, tânăra fiind invitat special la concertul "The Motans Grand Concert" de pe 31 mai, organizat la Arenele Romane. În deschidere va mai cântă şi Lucia şi alţi doi invitaţi surpriză, care urmează să fie anunţaţi. Irina Rimes a început anul cu un clip abstract pentru piesa "Dans", dar şi cu o colaborare cu Guz, "Prea fin, prea dulce". Finalul de an 2018 a marcat lansarea cărţii-album "Cosmos", o incursiune în mintea şi sufletul Irinei.

The Motans a ajuns direct în trending în urmă cu câteva zile, apărând pe piesa "Rămâi" împreună cu Delia. Denis Roabeş and co începeau anul cu piesa "Invitat", cu un clip demn de Pablo Picasso, după superba odă pentru Marea Neagră "Saint Loneliness", care a încheiat anul 2018.

Citește mai multe despre Irina RimesThe Motans
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclipul lui Silent Strike "Control" este nominalizat la Berlin Music Video Awards 2019

Silent Strike, unul dintre cei mai de succes compozitori de muzică electronică din România a fost nominalizat la premiile Berlin...

Închide