Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Carlos Santana lansează un nou EP, "In Search of Mona Lisa"

Carlos Santana ne poartă într-o altfel de călătorie prin EP-ul „In Search of Mona Lisa”. Mai multe detalii despre legătura dintre muzică și artă puteți afla din articol.
Carlos Santana

Carlos Santana

Cele trei piese regăsite pe EP sunt învăluite de magie și au rolul de a familiariza pe toată lumea cu experiență profundă și plină de magie, trăită de Santana în momentul în care a văzut cu proprii ochi Mona Lisa, capodopera lui Leonardo da Vinci.

Până în prezent, Santana a câștigat 10 premii Grammy, 9 dintre ele doar pentru albumul „Supernatural” (lansat în 1999), material ce a mai fost distins și cu trei premii Latin Grammy. De asemenea, acesta a primit și premiul Billboard Century (1996), a fost inclus în The Rock and Roll Hall of Fame (1998), iar în anul 2009 a avut onoarea de a se număra printre puținii artiști distinși cu Billboard Latin Music Awards’ Lifetime Achievement. Conform unui clasament făcut de revista Rolling Stone, Santana este cel de-al 15-lea cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor.

Carlos Santana pregătește lansarea unui nou album, în această vară, care va fi produs de către Rick Rubin. În 2016, artistul s-a reunit cu foștii membri din trupă, Gregg Rolie, Michael Carabello, Michael Shrieve și Neil Schon, lansând discul "Santana IV". A urmat un turneu de promovare și un DVD denumit "Live at the House of Blues" ce conține prestația live a pieselor. În 2017, Santana a colaborat cu trupa the Isley Brothers și au înregistrat împreună un alt material discografic, denumit "The Power of Peace".

EP-ul „In Search of Mona Lisa” conține piesele "Do You Remember Me", "In Search of Mona Lisa" și "Lovers from Another Time".

Citește mai multe despre Carlos Santana
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
România și Moldova vor concura în a doua semifinală Eurovision 2019

România intră în concurs în a doua semifinală Eurovision, pe 16 mai. În aceeași seară cântă și reprezentantul Republicii Moldova.

Închide