Urmărește-ne în Social Media

Santana & Wyclef - Dar um Jeito (We Will Find a Way) - Imn FIFA World Cup 2014

Santana a colaborat cu Wyclef Jean și cântărețul brazilian Alexandre Pires pentru imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014, "Dar um Jeito" (We Will Find a Way). Avicii este menționat pe partea de producție a piesei, pentru videoclip lucrându-se cu regizorul Justin Francis.

"Dar um Jeito (We Will Find a Way)" a fost confirmat drept imn oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Deși la ceremonia de deschidere Fifa World Cup s-a pus accentul pe single-ul "We Are One (Ole Ola)", interpretat de Pitbull, Jennifer Lopez și Claudia Leitte, piesa oficială a evenimentului nu a avut mare priză la public.

Astfel, noi piese lansate în paralel au fost declarate imnuri oficiale ale Campionatului FIFA. "Dar um Jeito (We Will Find a Way)", interpretat de Santana, Wyclef Jean și Alexandre Pires, este recomandat fanilor microbiști, fiind inclus pe albumul "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official Album". Videoclipul regizat de Justin Francis a avut recent premiera pe VEVO, chiar dacă deschiderea campionatului a avut loc în urmă cu aproape 3 săptămâni, pe 12 iunie.

Recent, Carlos Santana a lansat albumul “Corazon”, primul disc din cariera artistului cântat integral în limba spaniolă. Materialul discografic a apărut pe piață în mai 2014, fiind produs de Lester Mendez, care a mai lucrat de-a lungul carierei cu ShakiraEnrique IglesiasNelly FurtadoJessica SimpsonJosh GrobanDido sau Ricky Martin. “Corazon” încorporează influențe rock, hip-hop, salsa, reggae și bachata, iar primele piese au fost ascultate live cu ocazia concertului din 14 decembrie 2013, pe care Carlos Santana l-a susținut la Vincente Fernandez Arena în Guadalajara, Mexic.

PUBLICITATE
Comentarii