Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

E-an-na a lansat EP-ul "Serată cu E-an-na" - AUDIO

Trupa E-an-na a lansat EP-ul "Serată cu E-an-na", inspirat din genuri muzicale diverse, de la tango, swing, la muzică lăutărească veche. Găsești în articol mai multe detalii despre acest material.

Publicat

pe

Trupa E-an-na
Trupa E-an-na

"Am vrut să creăm acest EP pentru că lumea a reacționat foarte bine la aceste piese în turneul nostru Serată cu E-an-na, lucru pentru care îi apreciem foarte mult, și atunci am simțit nevoia să le dăm ceva înapoi. EP-ul este scurt, format din 3 piese, din culturi foarte diferite, de la ceva inspirat din tango la swing și la muzică lăutărească veche. Îl văd ca un mini energizant la care dai play și când se termină deja ai o altă stare, te încarcă cu o energie și un chef de dans", a declarat Ovidiu "Cio" Ban, cofondatorul și chitaristul trupei.

Ultimele două concerte din turneul "Serată cu E-an-na" au loc săptămâna aceasta, la Iași, pe 12 aprilie, și Suceava, pe 13 aprilie. Ambele evenimente sunt aproape sold out.

Audio EP "Serată cu E-an-na":

Din 2015, E-an-na a cucerit scena metalului românesc, devenind rapid una dintre cele mai iubite trupe tinere. După doar doi ani de la debut, au reușit să reprezinte cu succes România la Wacken Metal Battle în 2017, ocupând locul 2.

În 2022, au obținut cele mai multe voturi la Eurovision România cu piesa "Malere", ce a stârnit rapid controverse și a ajuns devenit virală pe Spotify și Youtube. Cu cinci albume lansate în opt ani, sute de concerte susținute și o reputație pentru spectacole live complexe și pline de energie, E-an-na reușește mereu să cucerească inimile ascultătorilor săi.

E-an-na înseamnă Andrei "Solomonar" Oltean (voce, fluiere, cimpoi), Andrei Piper (chitară), Dragoș Geomolean (chitară bass), Ioana Popescu (clape), Ovidiu "Cio" Ban (chitară), Paul Cristian (tobe), Roxana Amarandi (voce, vioară).

Trending